Meistä

Yrityshistoria.

C-Star Industrial Limited perustettiin vuonna 2000 Shenzhenissä. Olemme viimeisen vuosikymmenen aikana erikoistuneet korkealaatuisten pelitarvikkeiden suunnitteluun, tutkimukseen ja tuotantoon. Kasvuimme yhdessä toimittajien, asiakkaidemme, edustajien ja käyttäjien kanssa, jotka keskittyvät teknologiainnovaatioihin ja tuotantoon, joka on aiheuttanut syvän vaikutuksen pelialalla.

16-vuotinen kotimaisen ja globaalin kaupan kokemus vahvisti luottamustamme laajentaa markkinoita innovatiivisilla tuotteilla. Siksi pysyäkseen kaupan nopean kehityksen edessä vuonna 2015 C-Star ryhtyi tutkimaan ja tuottamaan Smart Balance -skootteria ALUCARD-tuotemerkillä, joka osoittautui siitä lähtien erittäin kuumin myyväksi urheilutuotteeksi!

Tuotteen esittely

C-STAR pystyy suunnittelussa ja tuotannossa, modernisoiduissa tuotantolinjoissa, ruiskuvalukoneessa ja muissa edistyneissä laitteissa tarjoamaan ja valmistamaan OEM- ja ODM-tilauksia erityyppisille pelitarvikkeille, tasapainotettavalle skootterille ja vastaaville. Keskimäärin kehitämme yli 2 uutta tuotetta kuukausittain vastaamaan päivitysmarkkinoita ja käyttäjien tarpeita. Tärkeimpiä nyt käsiteltäviä tuotteita ovat: älypuhelimen ja pelaamisen lisälaitteet, tasapaino-skootteri ja 3D VR -kuulokkeet. Nämä tuotteet kattavat melkein kotitalouspeliaseman, PSP: n, älypuhelimen, TV: n, PC: n, 3D VR: n jne., Jotka tuovat parempi tuotekokemus käyttäjille! Tuotteemme seuraavat tämän alan kehitystä, ja niitä päivitetään vastaamaan markkinoiden ja kuluttajien tarpeita. Hyvä laatu ja maine ovat tuoneet C-Starille monia asiakkaita Yhdysvalloista, Kaakkois-Aasiasta, Lähi-idästä, Euroopasta jne., Jolloin kansainvälinen yhteys tapahtuu!

Yrityskulttuuri

Monielementtisen yrityksen rakentamisen kehitysprosessissa C-Star oli kiinnittänyt suurta huomiota työntekijöiden kokonaisvaltaisen laadun vaalimiseen, opiskeluorganisaation perustamiseen ja kilpailukulttuurin luomiseen, jolla edistettiin nykyaikaistettujen yritysten johtamiseen perehtynyttä johtoryhmää, kun taas pystymme perustamaan korkealaatuisen teollisuustiimin C-STAR-tuotteille! Erinomainen yrityskulttuuri muodostaa vahvan yhteenkuuluvuuden! C-STAR tarjoaa loistavan alustan työntekijöilleen kykyjensä ja omavaraisuuden osoittamiseen. Se on edistyksellinen yrityskulttuuri, joka antaa C-STARille mahdollisuuden kehittää edelleen ja edelleen!


Kaikkien C-STAR-henkilöstön ja sen kumppaneiden yhteiset ponnistelut antavat välttämättömän panoksen niin suuriin saavutuksiin! Rehellisyys ja anteliaisuus, itämaisen kulttuurin olemus, esitetään täydellisesti C-STAR-ihmisten keskuudessa. Viimeisen 16 vuoden aikana C-STAR on aina ottanut C-STAR-kulttuurin läpimurtona perustaa harmoninen yritys ja johtaa henkilökuntamme yhdistämään henkilökohtaisen ihanteen ja yrityksen, millä tavalla omaarvo toteutuu saavuttaessaan yrityksen strategisen tavoitteen!Sertifikaatit:

Vuonna 2011 hyväksytty ISO9001: 2008

Vuonna 2012 sai GSV: n (USA)

Vuonna 2013 sai alibaban kultayrityksen pätevyyden

Tuotetutkimukselle ja laadulle annettiin merkitys, ja meillä on yli 100 erilaista patenttia. Saatavana on myös sertifikaatteja, kuten CE, RoHS, FCC ja UL2272.