Tasapaino rullalauta

Tasapaino rullalauta

Alucard 6,5 tuuman yhden pyörän vaeltaa Hoverboard Electric tasapaino ScooterModel nro: CS-501SColor: Blue1.DescriptionWith kehitys kertaa ja tekniikka, ajoneuvojen nykyään aivan normaalia meille kaikille ja

Tuotetiedot

Alucard 6,5 tuuman yhden pyörän vaeltaa Hoverboard sähkö tasapaino skootteri

Mallinro: CS-501S

Väri: sininen


1. kuvaus

Kertaa kehitys ja teknologia, ajoneuvot ovat aivan normaalia meille kaikille nyt ja erityisesti sähkön moottoroitu ajoneuvot eivät ylellisyys enemmän, meillä on myös yhä enemmän valintoja valita, vaikka yksi pyörä electric tasapaino skootteri, joka on suosittu ympäristövaikutuksen nykyajan ihmisille, viihdyttää ja ratsastaa, on vain yksi!

ALUCARD yhden pyörän tasapaino skootteri käyttää parhaista raaka-aineista, kuten emolevyn, gyro, moottorit, Samsung akun ja fiksu turvallisuus suojattu tekniikka että niiden turvallisuus ja ilmainen ihmisten hätää odottamaton polttaminen tai räjähdyksen. Kaikki todistukset, kuten RoHS, CE, UL, FCC ja kaikkea patentti vientiä.

Mallinumero: CS-501S

Tuotteen nimi: Alucard 6,5 tuuman yhden pyörän vaeltaa Hoverboard sähkö tasapaino skootteri

Kiipeily kulma: 15-20 astetta

Mittarilukema: 15-20km

laturi tulojännite: AC110 220V / 50-60Hz

akun merkkivalo: LED valoteho on yli 85 % neljä valoa

Kaikissa valoisissa laski sähköä vähitellen lakkaa

Kotimaan akkuja ladattava litium-akku 36V--4.4AH

Latausaika: 1 tunti

Yhden pyörän moottorin koko: 5,0 tuuman

Teho 300W

puhallettava kumirenkaat

Pedaali AGL: 9CM

renkaan halkaisija: 14 * 12CM

Hallita periaate: heiluri järjestelmä

väri: sininen, punainen, musta, kulta

pakkaus: 1kpl / väri box/72.5CM*28.5CM*22CM/8kg/9.8kg

auton korin määrä: 55,5 * 22 * 15 CM

2. Tuotekuvia


5. C tähden lyhyesti

C tähden INDUSTRIAL LIMITED on perustettu vuonna 2000. Suuria valmiudet suunnittelu ja tuotanto, modernisoitu tuotantolinjoja, Ruiskuvalukone ja muut niihin liittyvät laitteet C tähden pystyy hyväksymään ja valmistukseen OEM- ja ODM tilaukset erilaisia kaksipyöräisten tasapaino skootteri, kädensijoille tasapaino skootteri, electric skateboard ja niin edelleen. Tuotteemme ovat seuraavat suuntaus tämän teollisuuden ja kirjasarjaa päivitetään vastaamaan markkinoiden ja kuluttajien tarpeisiin. Hyvä laatu ja maine on tuotu C tähden monet asiakkaat USA, Kaakkois-Aasiassa, Lähi-idässä, Euroopassa, jne, kansainvälinen muodostaminen tapahtuu! C tähden perustaa suunnitella ja valmistaa tasapaino skootteri vuonna 2015 tuotemerkillä ALUCARD, josta tuli välittömästi erittäin helteinen-kaupata sport-tuote, kun se käynnistyy!

Pari:Four Wheels sähköisen Longboard (CS-405) kauko Seuraava:Johti Electric Skateboard

Tutkimus