Johti Electric Skateboard

Johti Electric Skateboard

Alucard 6,5 tuuman yhden pyörän vaeltaa Hoverboard Electric tasapainon mallinro: CS-501LColor: white1. DescriptionWith kertaa kehittäminen ja tekniikka, ajoneuvot ovat aivan normaalia kaikille meille nyt ja eritelmien

Tuotetiedot

Alucard 6,5 tuuman yhden pyörän vaeltaa Hoverboard Electric loppusumman

Mallinro: CS - 501L

Väri: valkoinen

1. kuvaus

Kertaa kehitys ja teknologia, ajoneuvot ovat aivan normaalia meille kaikille nyt ja erityisesti sähkön moottoroitu ajoneuvot eivät ylellisyys enemmän, meillä on myös yhä enemmän valintoja valita, vaikka yksi pyörä electric tasapaino skootteri, joka on suosittu ympäristövaikutuksen nykyajan ihmisille, viihdyttää ja ratsastaa, on vain yksi!

ALUCARD yhden pyörän tasapaino skootteri käyttää parhaista raaka-aineista, kuten emolevyn, gyro, moottorit, Samsung akun ja fiksu turvallisuus suojattu tekniikka että niiden turvallisuus ja ilmainen ihmisten hätää odottamaton polttaminen tai räjähdyksen. Kaikki todistukset, kuten RoHS, CE, UL, FCC ja kaikkea patentti vientiä.

Malli numberCS - 501L

Skootteri LED

Max load120kg

Max speed12km/h

Endurance mileage16km

Max kiivetä capability≤ 30°

MaterialABS + PC

Battery36V 4.4AH litium-akku

Periä voltageINPUT: AC 110-220V 50-60Hz

LÄHTÖ: 42V/2A

Periä Käsittelyaika1-2 tuntia

Moottorin power500W

Työskentely lämpötila-10℃ ~ 40℃

NET weight10.5kg

Renkaat size6.5 tuumaa

Tuotteen size834 * 230 * 211mm

Alustan height6cm

ColorBlack/valkoinen

2. Tuotekuvia

5. C tähden lyhyesti

C tähden INDUSTRIAL LIMITED on perustettu vuonna 2000. Suuria valmiudet suunnittelu ja tuotanto, modernisoitu tuotantolinjoja, Ruiskuvalukone ja muut niihin liittyvät laitteet C tähden pystyy hyväksymään ja valmistukseen OEM- ja ODM tilaukset erilaisia kaksipyöräisten tasapaino skootteri, kädensijoille tasapaino skootteri, electric skateboard ja niin edelleen. Tuotteemme ovat seuraavat suuntaus tämän teollisuuden ja kirjasarjaa päivitetään vastaamaan markkinoiden ja kuluttajien tarpeisiin. Hyvä laatu ja maine on tuotu C tähden monet asiakkaat USA, Kaakkois-Aasiassa, Lähi-idässä, Euroopassa, jne, kansainvälinen muodostaminen tapahtuu! C tähden perustaa suunnitella ja valmistaa tasapaino skootteri vuonna 2015 tuotemerkillä ALUCARD, josta tuli välittömästi erittäin helteinen-kaupata sport-tuote, kun se käynnistyy!


Hot Tags: LED electric skateboard, power skootteri, yhden pyörän skootteri, yksi pyörä aluksella, yhden pyörän Valmistusmaa Kiina, Kiina, valmistajat, toimittajat, tehtaalla, tukkumyynti, ostaa
Pari:Tasapaino rullalauta Seuraava:Ei

Tutkimus

Saatat myös pitää