Akku on erittäin tärkeä, Varo hankkimasta heikkolaatuista paristonsäätöpyörää

- May 28, 2018-

balance wheel dismantling


Olen äskettäin nähty foorumissa, käyttäjä kuvailee tuotemerkin tasapainopyörää pelaamaan muutaman päivän akun lataamista, on tehty puolen vuoden ajan, kunnes pyydät henkilöä avaamaan tarkastusongelman ja huomannut, että pistoke on kytketty laturin uudelleenkäynnistyksen jälkeen, sen pitäisi olla akun ylivirtasuojaus ja avaa akun tarkistus.


balance wheel dismantlingbalance wheel batterybalance wheel battery


Testin jälkeen määritettiin, että akku oli viallinen ja akku tuhoutui. Se oli alhainen ja karkea, ja väärennös arvioitiin.


En odottanut, että aarteen lataus tekniikka olisi sovellettava tasapainopoljin akkuun. Uskon todella tekemättä mitään kustannuksista. 4400mah akku käytti vain 2200mah akkua, puolet virtuaalisesta standardista, alun perin akku oli 2 ja 10 merkkijonoa ja nyt vain 10 merkkijonoa.


balance wheel dismantling


Tämä tasapainopyörä käyttää itseään hyvällä materiaalilla, se katoaa tällä akulla ja sinisen akun tarkistuksen jälkeen se on edelleen litiumfosfaattiparisto.


Bluetooth Speaker


Viimeinen kuva on Bluetooth-moduuli ja kaiutin, jotka voivat liittää puhelimen musiikin toistoon ja kuunnella kaiutinpuhelinta.

Pari:Litium akku Huoltokirja ehkä et tiedä Seuraava:Yksityiskohtainen selitys taika tasapainorenkaan käyttöperiaatteesta