Ero kahden pyörän sähköisen rullalaudan ja Smart Balance Wheel välillä

- May 04, 2018-

cstar


Ensinnäkin tuoteperiaate ja hintavertailu:


Sähköinen rullalautailu perustuu perinteiseen skootteriin. Se päivitetään ihmisen rullalauta-pohjalla. Paristot, moottorit, valot, kojelaudat ja tietokonehiutaleet lisätään rullalautaan sekä pyöriin, jarruihin ja pyöriin. Telineen ja muiden järjestelmien päivitys johti sellaisten tuotteiden kehittämiseen, kuten sähkösuihkutulostukseen, joita esiintyy useimmiten arjessa ja ovat erityisen suosittuja toimistotyöntekijöiden keskuudessa. Tällä hetkellä sähköisen Skateboardin hinta vaihtelee 1000 yuanista 10 000 yuaniin. Ne ovat erittäin suosittuja nuorten keskuudessa kehittyneissä maissa Euroopassa ja Yhdysvalloissa sekä suurissa kaupungeissa Kiinassa.


Tasapainopyörä on kaksi polkupyörän tyyppiä ja kaksipyöräinen. Balance pyörä on uusi ajoneuvo, joka on ilmestynyt viime vuosina. Se käyttää akkua ja moottorikäyttöä, tietokoneen siru ja anturi auttamaan manipuloinnissa, ja se voi käyttää auton kiihdytintä ja kiihtyvyyslukemistunnistimet tarkkailevat kehon asennon muutoksia reaaliajassa ja tekevät säätöjä "dynaamisen" vakauden saavuttamiseksi. Se on uudentyyppinen vihreä ympäristönsuojelutuote, jota nykyaikaiset ihmiset käyttävät liikennevälineenä ja virkistyksenä. Päivittäisen matkustuksen ohella näyttely myös usein hoitaa kuljetuksensa. Nykyinen hinta vaihtelee yleensä muutamasta sadasta dollarista useisiin tuhanteen dollariin.


Toiseksi, suorituskyvyn vertailu:


1, siirrettävyys


Sähköinen rullalauta koostuu rungosta, pyöristä, akusta, jarrujärjestelmästä, valaistusjärjestelmästä, mittarista jne. Kannettavaan sähköiseen Skateboardin nettopaino on noin 15 kiloa, pituus taittumisen jälkeen on yleensä enintään 1,2 metriä ja korkeus ei ole. Yli 50 cm, voit kuljettaa sitä tai laittaa sen auton runkoon.


Tasapainopyörä koostuu pyöristä, pedoista, moottoreista, paristoista, jarruista ja muista elektronisista siruista. Se painaa noin 12 kiloa. Se voidaan kuljettaa erikseen tai sijoittaa auton runkoon.


Kaiken kaikkiaan tasapainopyörä on pienempi ulkonäkö ja kevyempi paino. Vaikka tasapainopyörä on kuljetettava manuaalisesti sähkökatkoksen sattuessa, tasapainopyörä, jossa on solmupalkki, on myös suhteellisen hyvä ratkaisu tähän ongelmaan.


2, kautta


Tasapainopyörän rengaskoko voi nousta 15 tuumaa, se voi sopeutua moniin tieolosuhteisiin ja sillä on ainutlaatuiset edut ajettavuudessa.


Electric Skateboardilla on yleensä enintään 10 tuuman renkaiden koko ja ne ovat suhteellisen helppoja kohdata yleensä kaupunkiteillä. Kuitenkin huonoissa tienolosuhteissa kulkevat olosuhteet eivät ole ihanteellisia, ja huolta on noudatettava ajaessasi.


3, turvallisuus


Electric rullalauta ja tasapainorengas ovat muita kuin moottoriajoneuvoja, joilla ei ole ylimääräisiä turvalaitteita. Teoriassa ne sallivat vain vähäisen nopeuden ajamisen ei-moottoroiduilla ajoneuvoilla. Niitä käytetään normaalisti suunnitellussa tunnissa. Sähkökäyttöiset rullalauta- ja tasapainoripyörät ovat alhaisella painopisteenä ja kevyellä painolla. Etuna on luoda turvallisempi ja mukavampi matkakokemus käyttäjille.


Kolmanneksi funktion vertailu:


1, kantavuus


Balanssirenkaan ja sähköisen Skateboardin välinen ero ei ole suuri, mutta sähkösuorittimen pedaalit ovat laajemmat, joten ne voivat kuljettaa kahta tarvitsevaa henkilöä. Siksi sähköinen rullalauta on suhteellisen edullisempi laakerikapasiteetin suhteen.


2, kestävyys kyky


Balance pyörä on yleensä parempi kuin vastaava akun kapasiteetti sähköinen Skateboard kestävyys. Mitä kauemmin sähköinen rullalauta tai vauhtipyörä lisää painoa, nämä kaksi ovat yhdenmukaisempia tässä suhteessa.


3, ajo vaikeuksissa


Sähköinen rullalauta on samanlainen kuin sähköinen polkupyörä, ja se on myös stabiilisuuden kannalta parempaa kuin sähköpolkupyörä, ja se on verrattain helppokäyttöinen. Tasapainopisteillä ei ole itsehallintalaitetta, vaan se perustuu vain tietokoneen itsesäätyvään toimintaan ja auton ajo-ohjaukseen kuljettajan ajo-aikomuksesta. Vaikka tasapainorenkaan ajotyyli on suhteellisen uusi, on helpompi oppia. Kestää kuitenkin käytännön aikaa, ennen kuin tarvitaan tarkkaa valvontaa.


4, nopeus


Sähköisellä Skateboardilla on kaksi pyörää, ja sähkökäyttöisen rullalauta-akselin kiihdytys- ja jarrulaitteet voidaan ohjata manuaalisesti ja toiminta on suorempi, joten ajonopeus on suurempi, mutta turvallisuussyistä sähköisen rullalauta-pyörän nopeus on yleensä yli 20 km / h. Sopivia.


Vaikka tasapainorengas voi teoreettisesti saavuttaa laajemman ajonopeuden, turvallisuusnäkökohdista johtuen valmistajat hallitsevat nopeutta nopeudella 12 km / h ja nopeus on vain puolet rullalauta.


Mikä on hyvä tasapainorullalle ja rullalaudalle?


Electric rullalauta ja tasapainorengas ovat kahta erilaista kannettavaa kuljetusvälineistöä, ja ne ovat samanlaisia toimintojen paikannuksessa. Tämä on tärkein syy verrata näitä kahta tuotetyyppiä. Toiseksi, käytännöllisessä käytössä, kahden tyyppisten tuotteiden siirrettävyyden ja kestävyyden välinen ero ei ole ilmeinen. Kuljettavuuden kannalta tasapainorengas on hallitsevampi kuin sähköinen rullalauta ja sähköinen rullalauta on kapasiteetiltaan ja nopeudeltaan parempi. Tasapainopyörä. Kuluttajat valitsevat niiden todellisen käytön mukaan. Jos sitä käytetään kaupunkien matkustustyökaluna, näiden kahden välillä ei ole paljon eroa. Vaihtoehtoisesti voidaan käyttää sähköistä rullalautaa tai tasapainorengasta, jos sitä käytetään monikäyttöisenä kuljetusvälineenä. Luonnollinen tasapainorengas on tyylikäs ja toimiva.

Pari:Yksityiskohtainen selitys taika tasapainorenkaan käyttöperiaatteesta Seuraava:Mökkipyöräpyörä missä ei ole hyvä?