2019 kevät Hongkongin globaalilähteiden näyttelykeskustelu Matkailu on uusi teollisuudenala

- Apr 19, 2019-

亞洲國際博覽館.jpg


AsiaWorld-Expo.jpg


Huhtikuussa 2019 Hongkongissa järjestettiin AsiaWorld-Expo-messuilla huipputeknologiatuotteita yhdistävä Hong Kong Global Sources Spring Electronics Show. Tämän vuoden elektroniikkanäyttely jaettiin kahteen istuntoon, Consumer Electronics Show ja Mobile Electronics Show, mukaan lukien 11. huhtikuuta ~ Kuluttajaelektroniikan näyttely, joka pidettiin 14. päivänä, toi yhteen yli 3800 kopiota kulutuselektroniikassa, videopeleissä, elektroniikkakomponenteissa ja älykkäät elämäntavatuotteet. Se on myös suurin tietokonetuotteiden ja autoteollisuuden elektroniikan näyttelyalue Hongkongissa. Maailmanluokan näyttelyinä Global Sources Electronics Show houkuttelee yli 60 000 ostajaa 150 maasta ja alueelta. Kiinassa ja muualla Aasiassa toimittajat ja brändiyritykset esittelevät erinomaisia tuotteita tällä alustalla. Oikea kumppani.


Älykkäille matkailualan valmistajille tämä on erinomainen foorumi esittelemään tuotteitaan kansainvälisille ostajille. Siksi Global Sources -näyttely on myös yksi älykkään liikkuvuuden näyttelyistä.


HiC-star Expo.jpg


HiC-star gamepad.jpg


HiC-star scooter.jpg


Peliohjaimien ja älykkään liikkuvuuden alan valmistajana HiC-tähti ei varmasti ole poissa näyttelystä. Kuluttajaelektroniikan näyttelyitä, jotka pidetään klo 11-14, näytetään yhdessä skootterituotteiden ja pelituotteiden kanssa.


rugby unicycle.jpg


Näyttelypaikan vierailun jälkeen kirjoittaja löysi useita uusia leluja, erityisesti rugby-pyöräilyn. Verrattuna tavallisiin monipyöriin rugby on helpompi käyttää ja sopii aloittelijoille.


Electric surfboard.jpg


Maan päällä oleva skootteri riittää. On myös rullalauta, joka voi ajaa vedellä. Sähköiset vesi-lainelaudat, ystävät, jotka haluavat surffata, voivat kiinnittää huomiota.


diving supplies.jpg


Water propeller.jpg


On myös juoksevaa vettä, tietenkin vedenalainen kulku, tämä on vesiurheiluvälineitä, voi auttaa vedessä.


Product packaging design.jpg


Candy packaging.jpg


Näytteilleasettajan pakkaukset ovat mielenkiintoisempia, näyttävät karkeilta, ja ovat itse asiassa jotain kuulokkeita ja datakaapeleita.


Pixel style.jpg


Pixel style decoration.jpg


Booth decoration.jpg


Kotelon sisustustyyli on erittäin hyvä, pikselityyli on todella nostalginen.


Viimeinen näyttely kertoi myös, että asiakkaat tulevat osastoon katsomaan, voiko skootteri kysyä, voidaanko se jakaa. On selvää, että rullalautailujen jakaminen ulkomaille on kuuma, joten suurin osa näytteilleasettajien tuotteista keskittyy sähköisiin skoottereihin, joita seuraa sähköiset polkupyörät, joillakin ostoyhtiöillä on oma joukko yhteisiä ratkaisuja, ja heidän tarvitsee vain valita skootterit omia yhteisiä rullalautailuratkaisuja, jotka tarjoavat ostajalle yhden luukun.


爱路卡登CS-518电动滑板车


UUSI : Alucard CS-518 Folding Electric Scooter


Markkinamahdollisuuksien hyödyntämiseksi ja vanhojen tuotteiden käyttämiseksi jakamisratkaisuna viime vuonna monilla valmistajilla on ollut monia ongelmia, joten on tarpeen räätälöidä mallit tyydyttävämmän vastauksen saamiseksi.

Pari:HiC-star Balance Scooter -tuotteen esittely Seuraava:HiC-tähden näyttelytiedot huhtikuussa 2019