900 000 ihmistä on oikeutetusti oikeutettu tielle, miten uusi polkupyöräpolitiikka on?

- Mar 08, 2019-

电动车新政


Pekingin kaupunkiliikenteen hallintoneuvoston julkaisemien tietojen mukaan lähes 900 000 ihmistä Pekingissä on hakenut väliaikaisia lisenssejä sähköpyörille. Tällä hetkellä väliaikaisten toimilupien hakemiselle on kulunut yli kuukausi. Huhtikuun 30. päivän jälkeen liikenteenohjausosasto Tilapäinen lisenssihakukanava suljetaan.


Tällä hetkellä sähköpyörien määrä Pekingissä on yli 3 miljoonaa, ja tilapäisiä lisenssejä hakeneiden käyttäjien määrä on alle 900 000, mikä vastaa vain 30 prosenttia Pekingissä olevien sähköpyörien kokonaismäärästä. Vaikka katsotkin, että se on ollut pyörä ennen. Luvanhaltijoiden käyttäjille on edelleen yli puolet kaupungin sähköpyöristä.


电动车上牌


Tekijä pyysi sähköisen polkupyörän väliaikaista lupaa verkossa Pekingin liikennepoliisin sovelluksessa maaliskuun alussa. Online-hakumenettely on hyvin yksinkertainen. Käyttäjien on täytettävä vain henkilökohtaiset tunnistetiedot, polkupyöräkuvat, kehystysnumerot ja toimitettava ne tarvittaessa. Käyttäjä voi siirtyä offline-keräyspisteeseen lähellä paikkaa, johon kokoelma otetaan. Hakuprosessi ei vaadi käyttäjää maksamaan maksuja, ja keräysprosessi kestää alle 5 minuuttia.


Henkilökunnan käyttöönoton mukaan noutopisteessä maaliskuun alusta lähtien niiden keräyspisteet myöntävät kymmeniä väliaikaisia lisenssejä joka päivä. On odotettavissa, että huippu näkyy huhtikuun lopussa. Henkilöstö ehdotti, että käyttäjät hakevat väliaikaisia lisenssejä maaliskuussa, jotta he eivät keskittyisi yhteen.


Toisin kuin virallisella lisenssillä, pyyntö sähköpyörien väliaikaisesta lisenssistä Pekingissä ei edellytä oleskelulupaa. Joillekin käyttäjille, jotka eivät voi hakea virallista lupaa oleskeluluvalla, on täysin hyväksyttävää tehdä väliaikainen lisenssi.

Pari:Uusien standardien julkaiseminen uudelleen, suuri määrä kansallisia standardeja sähköpyöriä on ehdottomasti hyväksyttyjä Seuraava:Mikä on matka sinulle? Onko tasapainoratas mukana?