Amerikkalainen supertähti Rihanna loukkasi kasvonsa ajaessaan skootterilla mustelmat silmissään

- Sep 17, 2020-

Rihanna.jpg


Mediatietojen mukaan suosittu supertähti Rihanna loukkaantui hiljattain sähköpotkulautaonnettomuudessa, mutta se ei ollut vakava ongelma ja on lähes toipunut.


Perjantaina 4. syyskuuta autossa istunut day day kuvattiin ravintolan lähellä Santa Monicassa Los Angelesissa. Silloin hän istui autossa odottamassa, että hänen kumppaninsa hakivat aterian. Auto oli hyvin tumma, mutta hänen otsassaan oli ilmeisiä mustelmia, hänen silmänsä olivat tummat ja hänen kasvonsa olivat hieman turvonneet. Monet tiedotusvälineet julkaisivat kuvia ja ehdottivat, että joku olisi saattanut hakata hänet uudelleen.


Tiedottaja kuitenkin selvensi nopeasti Peoplen kautta, että Rihanna on vain sähköpotkulaudan viimeisin uhri, eikä hänen vammansa ole niin vakava kuin näyttää. Lausunnossa sanottiin: "Rihanna kaatui ja satutti otsansa ja kasvonsa pelatessaan sähköpotkulautaa viime viikolla. Hän on kunnossa nyt. Onneksi hän ei loukkaantunut vakavasti ja toipui nopeasti."


Sattumalta kuuluisa brittiläinen myrkyllinen kieli Simon Cowell kaatui sähköpyörän päälle viime kuussa ja loukkasi selkärankansa lähes halvaantuneena. Vertailun vuoksi, hän on paljon onnekas joka päivä.


Kiinnitän kuitenkin aina huomiota ihooni joka päivä, ja julkaisen usein internetissä videoita, jotka opastavat faneja ihonhoitoon. Nyt kun olen saanut tällaisen vamman kasvoilleni, olen varmasti hyvin ärsyyntynyt. Ohjaaja Peter Berg on aiemmin paljastanut, että Rihanna valmistautuu amazon-elokuvaansa, joka tallentaa hänen elämänsä viimeiset neljä vuotta, ja vitsaili, että elokuva julkaistaan ensi vuonna.


"Neljä vuotta hänen kanssaan on todella eeppinen matka", Berg kehui Ririä eniten: "Hän on uskomaton nainen, hän näyttää kasvavan joka päivä, laajentavan jatkuvasti uusia yrityksiä ja uraa, se on niin nopea, että on melkein vaikea pysyä mukana." Hän lisäsi: "Joten joka kerta, kun ajattelemme, että lopetamme tämän elokuvan tekemisen ja käynnistämme sen, hän tekee jotain, kuten luo muotibrändin, kuten Fentyn, hänen alusvaatebrändinsä tai ihonhoitobrändinsä. Hän liikkuu täydellä vauhdilla."


Joten kaikkien tulisi kiinnittää huomiota turvallisuuteen pelatessaan skoottereita.

Pari:Scrooser Cool sähkömoottori Seuraava:Uber haastoi suuntavilkkujen asentamatta jättämistä jaettuihin skoottereihin