Balance Scooter: Työn suunnittelu, nimetty kuljettajan uusi suosikki

- Mar 05, 2017-

Nykyään kansalaisten tietoturvatietoisuuden lisäämisellä puolueen jälkeen he etsivät nimeämää kuljettajaa kotiturvaan. Relevanttien raporttien mukaan "internetin" käsite syvemmälle, 2015, kiinan ajokorttitapahtumaketju ulottuu 26,9 miljardia yuania. Vuonna 2016 se saavuttaa 5,25 miljardia juania ja 2017 saavuttaa 9,25 miljardia yuania.

Kun otetaan huomioon tällaiset valtavat markkinat ja suuret mahdollisuudet ajotavan luomiseen, tasapainoinen skootteri vuosien sademetsäteknologian, viileän muotoilun trendin, upean artisan excelling luonteen, sisäinen valmistusprosessi on tiukka, pyrkii täydellisyyttä, sukupolven kuljettajien ajo markkinoilla sininen valtameri kuinka nopea vastaus ja täydellinen palvelu, mitä voin tehdä referenssinä, tänään minä pienenä kopiokoneena kommunikoin kanssasi keskustelemaan.

Itse asiassa jo vuonna 2004, palvelu oli Shanghaissa, mutta markkinakysyntä ei ollut riittävän suuri vähitellen. Internet-konseptin syvenemisen ja matkapuhelinten syvällisen käytön ansiosta se on pistellyt tuoreita verestä teollisuuteen, ja "sukupolven asema" -palvelu, joka on ollut lepää vuosia, on jälleen tullut valokeilaan.

On selvää, että sen nousu 2014 maailmancupin ensimmäistä kertaa, 19. kesäkuuta 13 - vain viikko, koska juomaveden hyväksyä "ajo" palvelu saavuttaa noin 287640 kertaa, neljä keskeistä kaupunkia Kiinassa Peking, Shanghai , Guangzhou ja Shenzhen yhteensä osuus oli noin 78%, jos 0-7 pistettä laskettaessa keskimääräinen vieras yksikköhinta 100 yuania, aikana World Cup verkon sukupolven asema tuotos on yli sata miljoonaa yuania.

Se on hyvä sukupolven markkinatilanteessa, mutta todellisuudessa on olemassa monia haittoja, kun sukupolvi ajaa työtä. Esimerkiksi: kun he hyväksyvät sisennyksen, vie jonkin kuljetusvälineen saapuvat määränpäähän, tarvitsevat vielä aikaa etsimään asiakkaita. Niin tasapaino skootteri helppoa kuljettaa ja lyhyen matkan toiminto voi ratkaista ongelman helpommin, ulos auton voi ratsastaa säästää ajaa Strengh, voi tarjota asiakkaalle huomattavasti.balance skootterin ei vain helppo oppia, ja on erittäin vahva akun käyttöikä, ei tarvitse huolehtia vaikean ajon ja akun tilanteesta.

Vain vähän näkyviä henkilöitä yöllä salamavalon sytyttimet voivat olla kevyesti tien edessä, kun ajettaessa he myös kääntävät valoa ja takavaloa Tarjoa varoitukseksi, anna kuljettaa enemmän turvallisuutta, kun kuljettaja työskentelee, tasapaino skootteri kerää autoon rungossa helpottamaan siirrettävyyttä.


Pari:Balance Scooter on häiriö ennen paloa tai uuden elämänvuokran Seuraava:Anna ALUCARDin valmistaja kertoa sinulle taitettavan sähköajoneuvon markkinoista