C-STAR on tapaaminen voit 2016 HKTDC

- Apr 20, 2016-

13 HKTDC Avaa virallisesti Hong Kong yleissopimuksen ja näyttelykeskus 13 huhtikuuta 2016. C tähden Industrial Limited keksittiin osallistua tässä näyttelyssä. Näytämme ammattimainen palvelu tuotantoa elektroniikkateollisuudelle lähes 20 vuotta älykäs Internet asioita ja virtuaalinen reality(VR) teknologian kansainvälisellä näyttämöllä. Ja paljon asiakkaita näyttely.

HKTDC houkuttelee yli 3400 yritystä 24 maasta näyttää keksintöjen ja järjestää noin 170 joukkueet järjestämä ostajia. Se järjestää 12,7 tuhatta ulkomaiset ostajat 8500 yrityksiltä käymään. Se näyttelyt erilaista uuden teknologian, älykkäiden tuotteiden ja luovan teknologian.

C tähden Booth

Tässä näyttelyssä C tähden esittelee luova, älykäs ja ympäristönsuojelun tuotteita, kuten ALUCARD electric itse tasapaino skootteri, 3D-lasit, VR ja pelin kahva. Ja joukkueen yhteistyö ja ammatti täysin osoitti. Niin, että monta kävijää kotoa ja ulkomailta pysähtyi keskustelemaan kanssamme. Ne oppia tuotteita markkinoille, valmistaa ja kaupan työntekijöiden lisäksi myös kokea tuotteet itse paikalle. Paljon ostajia Euroopasta ja Amerikasta herättää aikoo ostaa meidän ALUCARD electric tasapainolauta muoti muoto, viileä tyyli sport ja edistyneen teknologian avulla

NTERNET asia. Ja VR-lasit myös paljon kiitosta sen vahvaa virtuaalisen ja todellisuutta.

(Asiakas QEOME VR-lasit)


Neuvotteluja asiakkaiden kanssa

Kokemusperäiset

Viime vuosina, ja kehitystä puettava teknologia, älykäs internet asioita teknologian ja vaaleanvihreä konsepti kova työtahti kulutuselektroniikan on suuri innovaatio ja muuta. Esimerkiksi sähköinen itse tasapaino skootteri on suosittu maailmassa vuonna 2015 ja he ajatella 2016 on ensimmäinen vuosi, VR. Pitääkseen samaan tahtiin nopean elektroniikkateollisuudelle C tähden, joka keskittyy pelit laitteiden lähes 20 vuotta käyttää ALUCARD tuotemerkin tuotteen tasapaino skootteri ja tuotteen VR lasit. C tähden hyödynnetään internet sekä malli pyrkii kaikin kehittää älykäs teknologia. ALUCARD saa sanoa hyvästit business liikennettä ja on suosittu henkilökohtaisen kulutuksen viileä muoto ja sitä voidaan käyttää urheilu paitsi voi myös olla väline Ratsastus sen sijaan että street, lentokentälle ja golfkenttä ja niin edelleen.

Olemmeko kattava esineiden internet kertaa. C tähden saalis tämä tilaisuus toimittaa enemmän elektroniikkaa vilpitön ja ammattitaitoista palvelua ja edistää luova älykäs teknologia. C tähden odottaa tavata HKTDC ja kävelee myös teidän kanssanne vierekkäin.

Pari:C tähden Alibaba PK-toimintaa Seuraava:Sähköauto tasapaino toteaa