C-STAR Sparkles 2017 HKTDC Autumn Fair

- Oct 13, 2017-

HKTDC Autumn Fair

Aika: 13.10.2017 - 16.10.2017

Lisää: Hongkongin kokous- ja messukeskus


Booth: 1D-E19

Tärkeimmät tuotteet: Pelitarvikkeet, kuulokkeet, skootterit jne

HKTDC Hongkong Electronics Fair (Autumn Edition) on Aasian suurimman elektroniikkamessujen mittakaava, jonka tavoitteena on tarjota ihanteellinen alusta, luoda liiketoiminta- ja kauppasuhteita toisistaan ​​ja saavuttaa parempi suoritus eri yrityksille. Viimeinen messu houkutteli menestyksekkäästi yli 3 980 näytteilleasettajaa 24 maalta ja alueelta, mukaan lukien Kiinasta, Etelä-Koreasta ja Taiwanista. Osallistuneilla ostajilla oli täysi käsitys eduista neuvottelutoimista messuilla ja yli 78 000 ostajaa 153 maasta ja alueelta osallistui messuosastoon ostotarkoituksiin.

Jokaisen HKTDC-messukeskuksen säännöllisesti, C-STAR ei tehnyt poikkeusta tällä kertaa. Nopeasti kehitettäessä vuosikymmeniä pyrkimyksiä, vaadimme "Teknologia on ensisijainen tuottava voima", tuotteitamme on etulyöntiasemassa teknologiassa, jota yhteistyökumppanimme ovat jatkuvasti kehittäneet. Olemme 1D-E19-vastaanotossa, erilaisissa tyylikkäästi suunniteltuja korkean teknologian tuotteita on tuotu esille, kuten pelitarvikkeet, kuulokkeet, sähköskootterit jne. Olet erittäin tervetullut kysymään ja kokeilemaan. Katsokaa tämän upean tapahtuman ensimmäisenä päivänä.


IMG_20171016_094226.jpg


Pari:Smart Balance Scooter, jota et tiedä Näitä pelejä pelataan Seuraava:Reseptilääkkeellä ei ole lääkettä, parantamaan nopeatempoista elämää