Voivatko Electric Scooters ja Balance-pyörät tuoda Subway?

- Oct 25, 2018-

China subway.jpg


Viime aikoina Pekingin metroaseman sähköskoottereiden ja tasapainopyörien käytön ilmiö on vähitellen lisääntynyt. Mitä säännöksiä Pekingin metro on tasapaino pyörät ja skootterit?


Itse asiassa Pekingin rautateiden kauttakulkutoiminnan turvallisuutta koskevissa asetuksissa, "ratsastusta, rullaluistelua, pyöräilyä jne. Pyöräilyä, leikkiä tai harrastamista asemalla, vaunu" mukaan käyttöyksikössä on oikeus pysäyttää sen, ja kuntien liikennehallinto antaa varoituksen. Ja voidaan sakottaa 50 yuania ja 1000 yuania. Koska rautateitse tapahtuvan kiellettyjen tavaroiden "Pekingin luettelo" ei edellytä, että sähköskootterit ja tasapainopyörät ovat kiellettyjä, jokainen voi kuljettaa rautateitse tapahtuvaa kauttakuljetusta koskevia asiaankuuluvia kohtia.


hoverboard smart balance.jpg


Alucard CS-617 tasapainopituus 59.9cm leveys 19.5CM korkea 18CM täyttää vaatimukset


hoverboard electric skateboard.jpg


Alucard CS-504 sähköskootterin pituus 109.4CM leveys 18.2CM korkea 28CM (taittumisen jälkeen) Täytä vaatimukset


On kuitenkin huomattava, että matkustajansuoja rajoittaa matkatavaroiden kuljettajien koon "pituudeksi, joka on enintään 1,8 metriä, paino enintään 30 kilogrammaa, leveys ja korkeus enintään 0,5 metriä", joten sähköskootterit ja taittuvat polkupyörät tämän standardin mukaisella alueella . Turvallisuushenkilöstö saa yleensä vapautuksen.


On syytä huomata, että erimielisyyksien tunnistamisen eri kohteiden suojauksen tarkastusprosessin aikana erilaisten verkkotietokoneiden palautteen mukaan jotkut asemat eivät välttämättä pysty siirtämään turvatarkastusta sähköskootterilla ja saldo pyörä (määrätyn koon sisällä).

Pari:Sähkö pyörä varkaudenesto Locator anna teidän sähköinen pyörä ei pelkää menettää Seuraava:Terävä, pieni vahingossa sähköinen pyöräakku räjähtää