Kiinan ja Yhdysvaltojen sähkö Self-tasapainotus skootteri standardien yhdenmukaistamisen työryhmä Perustamiskokous, rakentaa perusta yhteistyö robotiikan alalla

- Jun 27, 2018-

26. kesäkuuta Held avajais konferenssin Kiinan ja Yhdysvaltojen sähkö Self-balancing skootteri standardien yhdenmukaistamisen työryhmä, mikä tarkoittaa, että Kiina ja Yhdysvaltojen sähköinen tasapaino skootteri standardien vastavuoroisen tunnustamisen muodostunut yhteistyön avulla.


Electrical Self-balancing Scooter


Kokous on sujunut Kiinan kansallisten standardien hallintokomitea ja American National Standards Associationin ohjauksessa. Edellä mainitun työryhmän Kiinan johtaja on kansallisen standardointi teknisen komitean automaatiojärjestelmien ja yhdentymisen (SAC/TC 159).


Konferenssissa Decheng Wang, SAC/TC 159, puheenjohtaja totesi, että sähköinen tasapaino-skootteri kuin tyypillinen edustaja siviili miehitetty robotit, on laajalti käytetty ja kehitetty nopeasti Kiinassa ja Yhdysvalloissa, kahden maan kauppa electric tasapaino skootteri alalla. Nopeasti kasvava kysyntä yhdenmukaisuus kahden maan standardeja parannetaan jatkuvasti ja tämä on tausta Kiinan ja Yhdysvaltojen sähköinen tasapaino ajoneuvon Standard vastavuoroisen tunnustamisen työryhmän perustamisesta.


Johtajana standardien laatiminen maajoukkueen tasapainon Sähköajoneuvojen Kiinassa, varapuheenjohtaja SAC/TC 159 ja robotiikan asiantuntija professori Tianmiao Wang Beijing University of ilmailu ja Astronautics käyttöön sähköinen tasapaino standardien ajoneuvot, Kiinassa ja Yhdysvalloissa. Hän sanoi, että yksilön electric tasapaino skootteri ensimmäinen ilmestyi Yhdysvalloissa vuonna 2001, toistaiseksi 90 % maailman electric tasapaino skootteri on peräisin Kiinasta, on yli 1000 toimitusketjun yhtiöitä ja 200 verkkokaupan yritystä mukana. Monet - Tämä edellyttää standardoinnin kysymyksiä.


Electrical Self-balancing Scooter


Prof.  Tianmiao Wang sanoi, että Kiinan ja Yhdysvaltojen sähköinen tasapaino skootteri Standard exchange-tutkimuksessa löytyi 62 prosenttia kaksi kansalliset standardit ovat samat, ja ero näkyy lähinnä sähkölaitteet, akkujen ja jännitteen; Yhteistyö vuonna osapuolten vihdoin standard vastavuoroisen tunnustamisen yhteistyötä. Hän korosti myös, että Kiinan ja Yhdysvaltojen sähköistetty ajoneuvon standardien vastavuoroisen tunnustamisen työryhmän perustamisesta on virstanpylväs merkitys, koska merkintä-pisteen kautta se voi antaa tärkeän perustan tulevaisuuden vastavuoroisesta tunnustamisesta kaksi maiden älykkäitä robotteja.


Tietenkin Segway-Ninebot, edustavan yhtiön electric tasapaino kuljetuskaluston on tullut jäsen yksikkö ja valmistaja, Kiinan ja Yhdysvaltojen sähköinen standardien ajoneuvon Electric ajoneuvot standardien työtä ryhmälle. Te Wang, puheenjohtaja Segway-Ninebot, myös ilmoitettu electric tasapaino skootteri on valtava teollisuus on edelleen, että sähköinen tasapaino skootteri on mobiili robotit prototyyppi. Kiinan ja Yhdysvaltojen standardien vastavuoroinen tunnustaminen auttaa etuyhteydessä olevien yritysten kehittämistä. Uusille kehitysmahdollisuuksille.

Pari:C-tähti täyttää sinut 2018 Etelä-Kiinassa Seuraava:Hyvä uutinen: C-Star onnistui BSCI-sertifikaatin ansiosta.