Electric Balance Wheel Suosittu Urumqi Street Alley

- May 07, 2018-

Nykyään Urumcin kaduilla monet muotitieteilijät, jotka kävelee "pyörät" houkuttelevat erittäin korkeita tuottoja. Sen tyylikkään ja helposti kuljetettavan muotoilun ansiosta tämä uusi sähköinen tasapainopyörä on suosittu nuorten keskuudessa.


Sähköstaattoripyörän suosion takana sähkövastuspyörän vetäminen on myös niin hienoa, että se voi olla "paistettua". Viime päivinä Jiaozuossa tapahtui onnettomuus sähköisen tasapainopyörän räjähdys- ja loukkaantumisvauhdilla, mikä aiheutti huolta vanhemmille ja pyörän ystäville. Joten tämä uusi kuljetusväline on todella luotettava?


Raportin tutkija


Tasapainoinen pyörä markkinoiden myynti kuuma


Tätä varten toimittaja vieraili äskettäin suurissa ostoskeskuksissa ja tukkumarkkinoilla Urumqiissa ja huomasi, että eri sähköisen tasapainorenkaiden myyntimäärät ovat kuumia, mukaan lukien muu kuin nimellisvaroituspyörä.


18-vuotiaana toimittaja saapui lasten leikkimyymälään Oilai-pohjaisen kerroksen Wangfujingin pohjakerroksessa ja näki sähköisen tasapainorenkaan näyttävässä asennossa oviaukossa. Myynti opas kertoi, että lähetyksen jälkeen, myynti on ollut hyvä, viime vuonna myi yli 100 yksikköä, suurin osa ostajista ovat nuoria ja lapsia.


china balance wheel


"Niin kauan kuin niitä käytetään oikein, älä salli pyörän käyttöä vedessä. Yleensä laatuongelmia ei ole. Viime vuosina on myyty useita tasapainopyöriä, joiden korjaustaso on ollut hyvin alhainen. Ei ole ollut mitään tasapainoripyörän räjähdystä ", myyntiraportti kertoi toimittajille.


Mallin tasapainopyörän myyntipisteen lisäksi toimittaja näki myös muutamien leikkikalupuiden tukkumyymälöissä myös paljon myyntipisteitä tasapainopyörälle. Verrattuna malliin tukkumarkkinoilla myytävät tasapainopyörämerkit vaihtelevat ja hinnat ovat myös erilaiset. Suhteellisesti lähellä ihmisiä, myymälän omistaja kertoi myös aina uutisille, että he olivat "myydä hyvin".

Pari:Hoverboard 2.0 Ulkomaiset suunnittelijat Envision seuraavan sukupolven Balance Wheel Seuraava:Balance Wheel ei ole vierasta. Voitteko koskaan nähdä Balance Wheel, joka voi lentää?