Sähköskootterien vuokrausyritys Lime harkitsee uudelleen lomautuksia

- Mar 26, 2020-

shared scooterssha.jpg


Ulkomaisten tiedotusvälineiden mukaan tämän vuoden tammikuussa tapahtuneen huomattavan irtisanomisen jälkeen 23. maaliskuuta sähköskoottereita vuokraava Startup Lime harkitsee lisävähennyksiä Yhdysvaltain henkilöstöön.


Asiaan perehtyneen henkilön mukaan yrityksen johto harkitsee 50–70 ihmisen lomauttamista pääasiassa San Franciscon pääkonttorissa. Mutta he eivät ole vielä tehneet päätöstä ja keskustelevat edelleen.


Yksi syy yrityksen lomautuksiin on se, että uusi koronavirusepidemia on aiheuttanut yhtiön tilausmäärän putoamisen.


Brad Bao ja Toby Sun perustivat Limen vuoden 2016 lopussa. Viime toukokuussa Lime vahvisti, että Brad Bao seuraa Toby Sunia yhtiön uudena toimitusjohtajana.


Aiemmin, tammikuun puolivälissä, ulkomaiset tiedotusvälineet olivat ilmoittaneet, että Lime vähentäisi noin 14% työntekijöistään ja vetäytyisi 12: lta Yhdysvaltojen ja ulkomaiden markkinoilta. Yhdysvalloissa yritys poistuu Atlantan, Phoenixin, San Diegon ja San Antonion markkinoilta. Tuolloin ulkomaiset tiedotusvälineet kertoivat päätöksen heijastavan voimakasta paineita skootteriteollisuudelle kovan kilpailun ja kannattavuuden suhteen.


Nyt monet startupit ovat siirtyneet sähköskootterien kenttään, kuten Neutron, Bird ja niin edelleen. Lisäksi on olemassa perinteisiä autonvalmistajia, kuten Audi. Viime vuonna Audi julkaisi e-tron-nimisen sähköskootterin 2 000 eurolla (noin 2244 dollaria).

Pari:Näytä tasapainopyörä kotona Seuraava:Sähköajoneuvoja, skoottereita, tasapainopyöriä jne. Ei voida tuoda metroasemalle asemalle