Electric Skateboard räjähdys, valmistajien anteeksi ja korvata käyttäjän 20000 yuania

- Aug 06, 2018-

Electric skateboard explosion.gif


Ennen kuin olemme kiinnittäneet huomiota sähkö skootteri latauksen tulipalon ja räjähdyksen tapaus, seuranta kuvaa hyvin kirjattu sähkö skootteri akku savua tulen koko prosessin. Onneksi uhri vastasi nopeasti ja teki tarvittavat toimenpiteet. Onnettomuus ei aiheuttanut uhreja.


Onnettomuuden jälkeen uhri neuvotelleet Tmall ja valmistaja. Valmistaja ilmoitti valmis anteeksi kuluttajalle ja 20000 yuania. Media yhteyttä valmistajaan onnettomuus sähkö skootteri ensimmäistä kertaa. Wuyi erityistä autoteollisuuden sanoi, että tuotannosta vastaava henkilö sanoi että hän ei voi määrittää onnettomuuden syy ja koordinoi agentti aikaa onnettomuuden seurannan ongelmien ratkaisemiseksi.


Uhri totesi, että ennen onnettomuutta, hän veloitetaan vain ajoneuvon kahdesti. Lisäksi täydennän seuranta selvittämään onnettomuuden syynä onnettomuus-tunnus.

Pari:Kiina aikoo muuttaa nykyisen sähkösähköinen pyöräillä hallinnan asetukset Seuraava:Henkilökohtaisen ja omaisuuden turvallisuuden suojelemiseksi, vastatkaa sivutuotteita