Miten ostat saldopyörän? Saatat joutua tietämään tästä tiedosta

- Mar 02, 2019-

Paras itsetasapainoinen skootteri voi olla vaikea tehtävä eri syistä. Itsestään tasapainottuvat skootterit, yleisesti tunnetaan hoverboards, tulivat maailmanlaajuiseksi ilmiöksi vain muutama vuosi sitten. Valitettavasti näistä hoverboards-oikosulusta oli monia raportteja. Aluksi se tuntui muutamalta yksittäiseltä tapahtumalta, mutta riitti, että monet tuotemerkit alkoivat muistuttaa tuotteitaan.


Nyt itsestään tasapainottavat skootteriyritykset ovat uudelleenkäsittelyä. He esittelevät tuotteitaan sanomalla, että ne ovat turvallisia. Vaikka saatat haluta viedä tuotteitaan, kun he esittävät ne, haluat olla varovainen, kun etsit skootteria, jossa ei ole baareja, jotka sopivat sinulle.


Nuoremmille lapsille ja pikkulapsille saatat haluta aloittaa tasapainopyörällä.


Self-Balancing Scooter ostajien opas


Self-Balancing Scooter.jpg


Skootteri on kaikenikäisten ihmisten viihde- ja matkustuslähde. Kuitenkin, tiedätkö, mitä etsiä hyvässä skootterissa, kun tarkastellaan itsestään tasapainottuvia rullalauta-arvosteluja? Mitä ominaisuuksia sinun tulisi välttää? Ennen kuin sitoudut ostamaan skootterimallin, harkitse seuraavia seikkoja huolellisesti.


turvallisuus


Suurin ominaisuus, jota sinun tarvitsee etsiä, kun tarkastellaan itsesäätyviä levyjä, on UL 2272 -sertifiointi. Valtava ongelma, joka monilla ihmisillä oli hoverboardsilla vain vuosi sitten, oli niiden litiumparistojen palo- ja sähkövaarat. Kun litiumparistot ovat vaurioituneet tai vuotavat, ne voivat räjähtää.


Skootterissa on edelleen litiumparistoja, mutta nyt tehdään laajoja UL 2272-testejä sen varmistamiseksi, että levyt täyttävät turvallisuus- ja rakennusstandardit. Olipa sitten itsellesi, lapsillesi tai ystävällesi aina varma, että ostat itsestään tasapainottavan aluksen, jolla on UL 2272 -sertifikaatti.


Brändi


Self-Balancing Scooter  exhibition.jpg


Toinen asia, jota kannattaa harkita, on, mitä merkkiä ostat. Tunnettu, laadukas tuotemerkki on todennäköisemmin parempi rakentamaan laatua, jota et ole koskaan kuullut. Tuotemerkin tuntemisen ja tuotemerkin tietojen helpon käytön ansiosta voit varmistaa, että valmistaja toteuttaa asianmukaiset toimenpiteet varmistaakseen, että skootteri on kestävä ja turvallinen.


Joidenkin knockoff-tasapainotettujen skootterimerkkien kohtuuhintaisuus voi olla houkutteleva, mutta laatu ei ole uhri. Halvat hoverboard, joka on tuntemattomasta tuotemerkistä, voi olla vaikeampi päästä päälle ja pois, liukua useammin ja hajottaa helpommin. Siksi kannattaa aina ostaa tuotemerkistä, johon voit luottaa.


Nopeus


Kaikki eivät etsi yksinkertaisesti omaa tasapainottavaa skootteria kuljetukseen. Jotkut haluavat ostaa sen kokemuksesta ja jännityksestä. Tämä tarkoittaa sitä, että eri nopeusominaisuuksia on harkittava. Jotkut skootterit kulkevat hitaammin, mikä voi olla hyvä aloittelijoille tai lapsille, jotka haluavat ratsastaa. Muut ratsastajat eivät kestä niin hitaasti, ja he tarvitsevat laitteen, joka voi saavuttaa 10 mph tai enemmän.


Akku


On selvää, että itsepalautuvassa kortissa olevat paristot ovat tärkeitä. Se on koko ristiriita hoverboardsin ympärillä. Lisäksi kartongin paristojen koko määrää ajoneuvon tehon ja nopeuden. Suuremmat paristot merkitsevät siis parempaa tehoa.


Se merkitsee kuitenkin myös enemmän painoa. Sinun on otettava huomioon näiden tekijöiden merkitys ja määritettävä, mikä niistä on sinulle tärkein. Akku määrittää myös, kuinka kauan laitteen lataaminen kestää. Pidä nämä kaikki mielessäsi, kun ostat skootterisi.


Hinta


Laatu ja hinta kulkevat käsi kädessä, kun on parasta itsestään tasapainottavaa skootteria. Haluat löytää paljon, mutta et halua uhrata laadusta. Kun aloitat skoottereiden haun, ymmärrät nopeasti, että jotkin hinnat ovat liian hyviä, jotta ne olisivat totta.


Paino


Mikään ei olisi pettymys kuin itsestään tasapainottavan skootterin ostaminen ja nopea ymmärtäminen, että se ei mene nopeammin kuin hidas vetäminen. Tämä voi tapahtua, kun et lue ostamasi hallituksen painokapasiteettia. Hoverboardin on kyettävä kantamaan painoasi, jotta se kulkee tehokkaasti läpi kaikenlaisen maaston.


Jos ostat lapselle, varmista, että vähimmäispaino on 40 kg. ja maksimi ei oikeastaan ole väliä. Jos ostat itsellesi tai ystävillesi, etsit sellaista, joka kantaa painon. Useimmat laadukkaat levyt pystyvät kantamaan yli 200 kg.


johtopäätös


Self-balancing scooters factory.jpg


Itsesääntyvät skootterit ovat parempia kuin koskaan aiemmin. Paras itsestään tasapainottava skootterimerkki on koonnut korjaamaan aikaisempien mallien ongelmat ja varmistamaan, että niiden tuotteet ovat nyt täysin turvallisia. He ovat käteviä työkaluja. Kun ostat, muista harkita, mikä on sinulle parhaiten sopiva. Laatua kannattaa aina harkita hinnan mukaan, mutta kaikkien prioriteetit ovat erilaisia.

Pari:Kaupungit kärsivät vakavammin Micromobility-tiedoista Seuraava:Uusien standardien julkaiseminen uudelleen, suuri määrä kansallisia standardeja sähköpyöriä on ehdottomasti hyväksyttyjä