Lime ilmoitti, että jotkut sähkökäyttöiset skootterit halusivat

- Nov 13, 2018-

Lime ilmoitti, että se on muistanut joitain sähköskoottereita, koska rakenteellisen rikkoutumisen vaara on ajamisen aikana.


Lime electric scooter.jpg


Lime muistuttaa eräitä Okain tuottamia sähköskoottereita, jotka johtuvat tuotteen mahdollisesta vahingoittumisesta


On selvää, että Lime tutkii parhaillaan, ovatko valmistajan Okain tarjoamat tuotteet vaarassa. Lime kierrättää myös kaikki Okai-skootterit. Tämän tapauksen tällä hetkellä vaikuttavien skoottereiden määrä on tilapäisesti tuntematon.


Lime-mekaaniset insinöörit, jotka pyysivät olemaan nimetty, sanoivat, että muutama kuukausi sitten he olivat huomanneet, että joissakin Lime-malleissa oli turvallisuusriskejä. Jotkut loukkaantuivat, koska se oli vain ajan kysymys, mutta tämä ei näyttänyt aiheuttavan Limen huomion.


electric scooter malfunction.jpg


Aikaisemmin mekaaniset insinöörit varoitti, että jotkin Limen osat olivat piilossa


Lime sanoi, että "Lime asettaa aina turvallisuuden ensiksi (Safety on Limen tärkein prioriteetti)", Lime käyttää myös muita toimittajien tuotteita korvaamaan nopeasti muistutetut Okai-mallit.


Lisäksi Lime on vahvistanut muutama viikko sitten sattuneen sähköskootinturvan, Lime sanoi, syy näiden ajoneuvojen vahingoksi on "toistuva väärinkäyttö".


electric scooter fire.jpg


Aikaisemmin Lime muistutti sähköskoottereita akkuvirran takia


Vasta viime kuussa Lime ilmoitti juuri Segway Ninebotin sähköskootterille, että "polttamalla tai joissakin tapauksissa kiinni tulta", Lime ilmoitti myös, että se tutkii.

Pari:Trouble sharing Electric Bike Britannian markkinoille Seuraava:Ei ole vaikea päästä alkuun, staattori skootteri Super tasapaino musta tekniikka