Tavataan 128. online-kantonimessuilla

- Oct 19, 2020-

128th Online Canton Fair.jpg


Rakas,


Maailmanlaajuisen pandemian vuoksi 128. Canton-messut pidettäisiin verkossa 15.-24. Lokakuuta ympäri vuorokauden (24 tuntia) tarjoamalla palveluja tuotteiden myynninedistämiseen, vastaavuuksien luomiseen ja yritysneuvotteluihin. Se on käytännöllinen ja innovatiivinen liike meille.


Kutsumme vilpittömästi sinut ja yrityksesi edustajia katsomaan live-esitystämme 128. Kantonin messuilla (verkossa). Tällä kertaa esittelemme äskettäin kehitetyt sähköiset skootterimme, e-pyörä, peliohjain, pelin ohjauspyörä, pelitarvikkeet, KN95-naamiot ja infrapuna-otsalämpömittari. Osastomme nro on 4.2K23-24 ja 12.1J35.


128. online-kantonimessuille rekisteröitymisen vaiheet ovat hyvin yksinkertaisia! Täyttämällä yrityksen ja henkilökohtaiset tiedot tilin luomisen jälkeen voit tarkastella näyttelyitä, katsella suoratoistoa ja aloittaa välitöntä viestintää kanssamme.


Rekisteröi linkki


Online Canton Fairin sisäänkäynnin linkki


C-tähden linkki


C-Star Hot Exhibits -linkki


C-Star Live -linkki


Pls löytää näyttelymme kohdennetulla hakusanalla "C-Star", "4.2K23-24", "12.1J35", "C-Star electric skootteri", "C-Star electric bike", "C-Star gamepad", " C-Star-peliohjauspyörä ”,“ C-Star-kytkimen lisävarusteet ”


Don' missaa avaamatta 15. lokakuuta. Merkitse kalenterisi päivämäärälle juuri nyt. Anna&# 39: n nauttia esteettömästä kaupankäynnistä.


Innolla nähdään verkossa.


Toivottaen


Pari:Ei Seuraava:Loppuvuodesta C-STAR INDUSTRIAL LIMITED toteuttaa vuorikiipeilykonsernien rakennustoimintaa