Ennakkomyynti 30 000 dollaria, Harley tuo uusimman sähkömoottoripyörän CES: ään

- Jan 11, 2019-

LiveWire,jpg


CES on ehdottomasti merkittävä tapahtuma viimeisimmässä teknologiaympäristössä, ja kuuluisa Harley-Davidson toi LiveWire-sähkömoottoripyörän tämän vuoden CES-konferenssiin.


LiveWire-myynnin hinta on jopa 29 799 dollaria. On myös syytä myydä se niin kalliiksi. LiveWire voi saavuttaa 0-100 Km / h kiihtyvyyden 3,5 sekunnissa, ja sillä on paljon optimointia ja jarrutusta ja tehoa. Lisäksi ajoneuvossa on myös APP, jonka avulla käyttäjät voivat saada ajoneuvon tilan. Huolto- ja huoltotiedot.


CES2019.jpg


Akun kesto voi kuitenkin olla LiveWiren suurin puute. Pelkään, että monet Harley-uskolliset fanit eivät ole hyväksyttäviä. Moottoripyörä, jonka hinta on jopa 30 000 dollaria, on vain 177 kilometrin pituinen risteilyalue.


Tällä hetkellä LiveWire on alkanut hyväksyä varauksen, Harley sanoi, että suunnitelma otetaan virallisesti massatuotantoon tänä syksynä.

Pari:Novus Lightweight Electric Moottoripyörä, se on enemmän kuin taideteos Seuraava:Kun käytät älykkäästä tasapainopyörästä, nämä turvallisuusohjeet ovat tärkeitä