Uusien standardien julkaiseminen uudelleen, suuri määrä kansallisia standardeja sähköpyöriä on ehdottomasti hyväksyttyjä

- Mar 30, 2019-

Samanlaisia esimerkkejä sähköisillä pyörillä tapahtuvista laittomista teoista ovat yleisiä. Sähköisten polkupyörien turvallisen matkustamisen varmistamiseksi, liikenteen hallinnan parantamiseksi ja järkevästi jakamaan tienoikeudet 27.3. Markkinavalvontaviranomainen antoi markkinavalvonnan yleishallinnon sertifiointi- ja valvontaosaston jatkotyöhön. Ilmoitus pakollisesta tuotesertifioinnista sähköpyörille, tällä kertaa se turvataan markkinatasolta!


电动车新国标


Markkinoiden valtionhallinto antoi "uusimman selityksen"


Edellisen kansallisen sertifiointi- ja akkreditointihallinnon ilmoituksen mukaan sähköiset polkupyörät ovat seuraavat kolme uutta vaatimusta:


1. Auton rungon sisällä olevan vapaan tilan kokonaismäärä ei saa ylittää 1,5 litraa. Esimerkiksi: vuokratut autot, ämpärillä varustetut autot, suurin osa vapaasta tilasta on suurempi kuin 1,5 litraa, on huomaamaton;


2. Satulan kokonaispituus ei ylitä 400 mm. Esimerkiksi: edessä ja takana on kaksi istuinta, satulan kokonaispituus on yli 400 mm, mikä on määrittelemätön;


3. Poljimen molemmilla puolilla olevia kampia ei saa poistaa. Jos jalkan kampi voidaan poistaa käsin tai työkalulla, se on määrittelemätön.


Tämän standardin vaatimusten mukaisesti tulee olemaan suuri määrä kansallisia standardipyöriä, jotka eivät läpäise tarkastusta!


Esimerkiksi vuokratuilla autoilla, joissa on ämpäripyörät, kaksi istuinta edessä ja takana, satula on liian pitkä, sähköpyörä, joka voidaan purkaa kampikahvoilla, poistuu!


Osa julkaistuista kansallisista standardi-ajoneuvoista tutkitaan uudelleen, vaikka ne olisivat suorittaneet 3C-sertifikaatin. Tukikelpoisten sähköpyörien osalta heidän on myös annettava sääntöjen mukainen rekisteröintihallintajärjestelmä, rekisteröitävä kortit ajoissa ja ladattava kansallinen kattava sovellusalusta yleisen turvallisuuden liikenteenhallintaan. Näitä toimenpiteitä ei voida sanoa olevan tiukkoja!


Lisäksi ilmoituksessa vahvistetaan myös sähköpyörien myynnin valvontaa. On ehdottomasti kiellettyä myydä sähköisiä polkupyöriä, jotka eivät täytä uusia standardeja ja jotka eivät ole saaneet CCC-sertifiointia. Vahvista sähköpyöräkauppiaiden latauslaitteiden ja litiumioniakkujen myynnin valvontaa ja tutkia tiukasti ja käsittele latureiden ja litiumioniakkujen laitonta purkamista, muuttamista ja huoltoa.


Tämän ilmoituksen ilmoittaminen osoittaa, että sähköpyörämarkkinoiden uudelleenjärjestely on perusteellisempi, vaatimustenvastaisille pienille yrityksille aiheutuva eloonjäämispaine kasvaa jyrkästi tai poistumisriski tulee kohtaamaan. Laajamittaiset perustetut yritykset voivat edelleen rakentaa tuotantolinjoja, mutta yritysten tavanomainen T & K-tuotanto ja tuotanto. Tämä oikaisu edesauttaa myös sähköpyöräteollisuuden kehitystä, mikä merkitsee uutta lähtökohta Kiinan sähköpyörille.

Pari:Miten ostat saldopyörän? Saatat joutua tietämään tästä tiedosta Seuraava:900 000 ihmistä on oikeutetusti oikeutettu tielle, miten uusi polkupyöräpolitiikka on?