C tähden Alibaba PK-toimintaa

- Sep 28, 2016-

TäsESEpäivää,YrityksemmeC tähden INDUSTRIAL LIMITED otetaan toisistaan toiminnan nimetty sata ryhmän taistelu, joka järjesti ALIBABA.Tämä toiminta on PK saavutus tärkeää asiakkaiden business circle Alibaba Baoan alueella, Shenzhen. Tämä toiminta on johtaja, myynti, ulkomaankaupan, mikrotukihenkilö yrityksen kuin ryhmän liittyä toimintaa että taistelu johtava rooli komentaja, tukija osallistuu commissar ja myynti Pelaa juotoksissa. Toiminta-aika on 26 elokuuth– 25. syyskuutath.


Elokuu 19th, 2016 meidän komentajaja Akimov irrottivat käynnistys-kokouksessa. 23. elokuuta me järjestetään sisäisessä kokouksessa juhlia ja kannustaa myyntimme parhaansa taistelemaan. Elokuu 25th, liityimme ALIBABA täydellä käynnistää konferenssi. jännittävää musiikkia meille juotoksissa törmäsi tapaamispaikka, ja satoja ihmisiä huusi ja heilutti lippua. Tämä kohtaus oli erittäin mahtava.

Meidän juotoksissa näyttely:


Oikeastaan,Meidän didnt on suunnittelussa ja jännitystä PK tai kilpailua ennen kuin koko käynnistämistä konferenssin, ja me vain toimii ja tutkii asiakkaillemme kuten tavallista. Kuitenkin jonka paine on muu myyntitavoitteet, jokainen huutaa, tunnelma muiden luottamusta, tunsimme todella olevamme taistelu kerralla konferenssin. Ensimmäisenä tämän taistelun johtaja järjestää seremonia pumppaamaan kaikki myynti. Tänä aamuna muiden osastojen johtajat seisoivat molemmin puolin sisäänkäynti. Ja he pääsivät kätensä taistelumme juotoksissa ja piristää niitä jatkuvasti. Sitten perustimme ympyrän ja joka osastopäällikkö kutsutaan ilmoituksella, koska olen kotoisin *** osasto, minulla ei ole levätä tässä kuussa ja yritän parhaani tukemaan meidän juotoksissa saavuttamaan tavoitteensa. Meidän juotoksissa myös jossa oli moraalinen kuulla muiden osastojen tuki:Minun tavoitteeni on ***, yritän parhaani sen saavuttamiseksi!Kun kuuntelin tavoitteensa, tunsin päättäväisyytensä taistella, olen sitä mieltä, että meidän joukkue koko taistelu kapasiteetti, ja me voitamme tämän toiminnan. Joka juottaa C tähden on paras, uskotaan, että saat oman saavutus, ja sinun täytyy olla sankari, joka saat miljoona! Yrityksemme kokonaan ei ole levätä tässä kuussa ja yrittää parhaamme tukea sinua saavuttamaan tavoitteesi! Tule, tule, tule!Pari:Ei Seuraava:C-STAR on tapaaminen voit 2016 HKTDC