Älykäs tasapaino-auto on joihinkin vaihtoehtoisiin tapoihin

- Mar 05, 2017-

Nyt päivän kadulla ei ole vain tällaista autoa, pyöräilyä, sähköauton perinteistä liikenneturvallisuustapaa, liikenteen kulkua, myös ajoittain älykkään skootterin, polkupyörän, tasapainoauton ja niin edelleen. Mutta sinä Väärin, jos luulet, että älykäs tasapainoauto on vain pelimaailma kävelylle matkustamiseen. Itse asiassa älykäs tasapaino auto on vahvempi kuin kuvasi. Tule, lennetään yhdessä.

Kuntosali kuntosalille

vaikkakin tasapainoauto vain valvoo vartalon painopistettä, koska se säilyttää vartalon suuntauksen vakaan painopisteen saavuttamiseksi, joten se saa aikaan suurta vaikutusta pitkään ajoon. Balance-skootteri ei vain rentoudu olkavarren, selkärangan ja muilla osilla ja pienellä korjauksella, mutta voi myös käyttää huomattavaa kaloria. ja 30 minuuttia suoraa kävelyä voi kuluttaa keskimäärin 285 kaloria, jos ympärillä kasa yli 30 minuuttia kuluttaa vie keskimäärin 900 kaloria, se kestää yhden tunnin.

Pelata, ei pelata

Vanhempien vastuulla on leikkiä lasten kanssa, mutta kaikki vanhemmat eivät ole todella onnellisia nauttimaan perheen ajasta, koska he voivat valita vääriä perheaktiviteetteja, leikkiä lasten kanssa, eivät pelaa toisiaan. Joku sanoi, tasapaino auto on nuori miesten lelu. Mutta se voi olla myös lelu vanhempien ja lasten kanssa.

Tarvitsee kävelyttää

Koiranomistajat tietävät, että koirien täytyy kävellä päivittäin. On todellinen tahdonvarmistusvoima, joka voi työskennellä kiireisille ja väsyneille ihmisille. vaikka voi löytää joku auttaa, jopa käyttää jonkun huolehtimaan, mutta miten muut ihmiset voivat nauttia niin tärkeästä vuorovaikutuksesta pentu love.so ilmestyi tasapainossa auton pyöräilijät ajaa auton ja kävellä koiria, tasapaino auton on pieni muoto, ei tarvitse kättä ohjaa ja voi säätää nopeutta. on suurta turvallisuutta ja vakautta, on erittäin teho artefakti kävellä koira.

Tyylikäs muotoilu

Henkilökohtaisen elämän päivittäisen käytön lisäksi tasapainoauto on myös laajalti käytössä tietyissä tietyissä teollisuudenaloissa, kuten lentokentillä, paviljongissa ja muissa suurissa tiloissa. Koska tasapainoautoasema keskittyy sähköntuotantoon, nopeus voi nousta noin 20 km / h, joten työssäkäyvät työntekijät voivat ratsastaa. Työtehtävien puitteissa usein vastaamaan hätätilanteeseen on nopeampaa, ja se voi säästää energiaa, parhaan valtion työskentelemään turvallisuuden ja palvelun.

Siirry ampumaan artefakti

Kävely ja kuvat Ei ole vain mahdottomuus, kun joku käsi vapisi, mutta myös valokuvaajille on suuria vaatimuksia. Mutta jos auton tasapainotus auto pystyy hallitsemaan tasaisesti, pyörii ilman kuollutta kulmaa 360 °: lla, nopeuttaa, hidastaa ja kiertää, ei tarvitse tehdä suurta liikkuvuutta kehossa, ehdottomasti ajettaessa liikkua, voi kuvata upein hetki nopeasti ja terävästi.


Pari:C-tähti kertoo ostotavoitteet Balance Electric Scooterille Seuraava:Scooter tulee tärkeä linkki IOT-aikakaudella