Loppuvuodesta C-STAR INDUSTRIAL LIMITED toteuttaa vuorikiipeilykonsernien rakennustoimintaa

- Oct 19, 2020-

Vuorikiipeily on itsehaaste, sinnikkyyden koetus, fyysisten rajojen koetteleminen sekä ryhmän ja viisauden ilmentymä. Simuloi kamppailuprosessia edetessäsi, hiota tyhjennystä, suurenna kuviota ja tutki elämän eri taajuja.


C-STAR team building activities.jpg


→Näpsää tätä katsoa video←


C-STAR INDUSTRIAL LIMITED päätti 28.11.2020 käynnistää tiiminrakennustoiminnan. Koska epidemia ei ole ohi, joten valitsimme lyhyen matkan, joten tulimme Shenzhen Phoenix Mountain Forest Parkiin, tavoitteena on nousta Phoenix Mountainin huipulle.


Shenzhen Phoenix Mountain.jpg


Vuorikiipeilyssä jokaisen polku voi olla erilainen, ja jokaisen fyysinen voima on erilainen. Joskus he kävelevät hitaammin, joskus nopeammin, joskus pysähtyvät ja lepäävät, joskus ylität minut, joskus ylitän sinut ja joskus istun yhdessä. Istu alas yhdessä puun varjossa hengähtämään. Itse asiassa jokainen kohtaaminen on eräänlainen onnettomuus ja eräänlainen kohtalo.


Shenzhen Phoenix Mountain.jpg


Shenzhen Phoenix Mountain.jpg


Tämän ulkotiimin rakennustoiminnan jälkeen koimme luonnon poikkeuksellisen käsityötaiteetin, tunsimme myös työväen suuruuden ja tapasimme kollegoja, jotka yleensä työskentelevät yhdessä, mutta eivät juurikaan kommunikoi, mikä laajensi ihmisten välisiä suhteita ja lisäsi tiimitietoisuutta.


Company dinner.jpg


Vuorikiipeilytoiminnan jälkeen yritys järjesti myös illallisia ja KTV:n, joiden avulla työntekijät voivat rentoutua täysin intensiivisen työn jälkeen.


Tapahtuman teemana on "Läpimurto, koheesio, viestintä ja yhteistyö", jota on myös tulkittu tapahtumassa, ja toivon, että C-STAR INDUSTRIAL LIMITED paranee koko ajan.

Pari:Tavataan 128. online-kantonimessuilla Seuraava:Tapaamme 127. online-kantonmessuilla