Yritämme parhaamme mukaan saavuttamaan tavoitteemme tasapaino skootteri

- Oct 06, 2016-

Yritämme parhaamme mukaan saavuttamaan tavoitteemme smart tasapaino skootteri

——C tähden sata ryhmän taistelussa


Syksyllä sadon kultaa ja viileä kausi C tähden INDUSTRIAL LIMITED on harvest tie liian. Yrityksemme liittyvät PK toimintaa sata GROUP BATTLE 26th-Elokuu 25th-September.In kaunis kauden C tähden saada hyvän sadon, ja näyttää muille hyvä ulkonäkö. Nyt tämä toiminta on enemmän kuin puolet ajasta, meidän juotoksissa omistamme kaiken mielen tässä taistelussa. Kuukausi viime puoli koimme matala mieliala horjunut, mutta meillä oli onnea menestystä lopulta.Tämä toiminta ensimmäisellä viikolla kollegamme näytti olevan menetys, mutta heillä oli rohkeutta taistella, koska nuoret ovat peloton ilman valmistelua PK-harjoituksessa. Neljän ensimmäisen päivän meidän juotoksissa teki ainoa jotta meidän yritys, mutta muut yritykset osoittivat tilauksia jatkuvasti. Joten miten voisimme oli vain vartioi, ollut täynnä toimistomme ja kaikki oli niin huolissaan. Vaikka olimme innokkaita saada tilauksia, meillä tuntui ei pysty muuttamaan tilannetta. Vahtii tavoitteet kaukana meiltä, olemme alkaneet arvostelu itseämme ja verrattuna muihin. Ja löysimme me eivät ole hyviä kuin luulimme, jopa aloimme tuntuu huonompi ja epäillä, jos meillä on kyky kuin itseämme. Lopulta Kahdeksantena päivänä uusi myynti yhtiömme hajosi vähän tunnelma. Hän sai suuren tilauksen paitsi oli myös ensimmäinen henkilö kuin hänen tavoite PK-harjoituksessa. Ja kaikki oli innoittamana tässä järjestyksessä ja päätti yrittää parhaansa kiinni.


Työajan


Ihanaa aikaa iltapäiväteetä


Suuria paineita jokainen ponnistelee mennä toinen viikko PK. Toisella viikolla ensimmäisenä päivänä johtaja järjestää kokouksen kannustaakseen meidän juotoksissa. Kokouksessa kaikki analysoi lopuksi oman itsensä ja aikoo saavuttaa tavoite askel askeleelta. Johtaja määrittää luettelon palkinnoista ja meidän juotokset. Tee valmistelu tähän taisteluun ja tehdä tavoitteemme selvästi ja tehdä suunnitelmia lisätä voimaa voittaa tämän taistelun kauniisti. Tämän jälkeen perheemme C tähden ja kunnia olla mestari, palkinnot saavuttaa tavoitteet, tuesta juotoksissa ovat täynnä taistelutahtoinen. Kaikki taistelee tämän PK päiväuni. Tällä viikolla kaikki tehnyt ylityötä 2 1:00. Joku jopa tehnyt ylityötä 2300 ja jopa vastasi asiakkaille kolme tai neljä aamulla. Vaikka hän nukkui, hän plaid hänen tietokone hänen rinnallaan niin että hän voisi vastata viestit niin pian kuin mahdollista. Yhtiö on ollut tilanne, että kaikki taistelevat tämän PK. Niin toisella viikolla juotoksissa ei onnistu muiden luoda oman saavutuksensa ja luoda loistava yrityksen.


Sitä mieltä, että yrityksemme voittaa oman menestyksemme kamppailun jokainen. Jokainen yritys tekee parhaansa tavoitteiden saavuttamiseksi kaikki kuukausi ilman lepoa. Lisäksi itse ei lopu! C tähden taistelevat!Pari:Turvallinen käyttöohjeet ALUCARD Electric tasapaino skootteri Seuraava:Ei