Uber haastoi suuntavilkkujen asentamatta jättämistä jaettuihin skoottereihin

- Oct 07, 2020-

Uber scooter.jpg


Yhdysvaltain nainen nosti Uber Technologyn haasteen siitä, että se ei asentanut suuntavilkkuja jaettuun skootteriinsa, minkä vuoksi hän nosti kätensä merkiksi ohjauksesta käyttäessään yrityksen' s-skootteria ja putosi maahan ja loukkaantui. hänet vuonna 2019.


Nainen haastoi myös Uber&# 39: n jaettujen skoottereiden valmistajan, koska nämä skootterit on suunniteltu käytettäväksi kaupunkikaduilla ja vaativat suuntavaloja, mutta yritys ei toimittanut laitteita tai koneita, jotka voisivat turvallisesti osoittaa kääntymisen.


Syytteen mukaan tämän naisen&# 39: n onnettomuus kadulla San Franciscossa viime vuonna aiheutti lonkkanivelen dislokaation ja useita murtumia, joiden korjaaminen vaati useita tunteja leikkausta.


Uber myi Jump-skootteriliiketoimintansa Neutron Holdings Inc: lle tänä keväänä. Yritys ei kommentoinut tätä uutista välittömästi.

Pari:Amerikkalainen supertähti Rihanna loukkasi kasvonsa ajaessaan skootterilla mustelmat silmissään Seuraava:Sähköpyörän nopeus ei ole standardin mukainen! Tällä kertaa se ei ole vain käyttäjät