Mikä on matka sinulle? Onko tasapainoratas mukana?

- Feb 22, 2019-

Spring outing.jpg


Kevään kukat luonnossa, kun ihmiset näkevät värikkäitä ja tuoksuvia kukkia, ne luonnollisesti pysähtyvät ja katsovat. Tutkimuksessa todettiin, että kukka katselu voi poistaa hermoston jännityksen ja visuaalisen väsymyksen. Lisäksi kukka katselu on hyödyllistä myös keskushermoston sääntelylle ja kehon eri toimintojen parantamiselle. Kukkien katseluun tarkoitetut puistot ovat kuitenkin liian suuria. Meidän on valmisteltava tasapainopyörä ruoan, juoman ja muiden ruokien lisäksi! Keväällä matkalla rentoutua, olet liian väsynyt.


balance wheel.jpg


Sähköinen älykäs tasapainopyörä, joka tunnetaan myös sähköisenä itseään tasapainottavana skootterina, sähkökannella ja niin edelleen, pysyvä ajo ilman kaasua ja jarrua, mutta kehon painopisteen ja ohjaussauvan avulla kehon liikettä ohjataan, keho nojaa eteenpäin, taaksepäin taaksepäin Seistä suoraan ja jarru, käännä runkoa vasemmalle tai oikealle tai käännä ohjainta kääntämällä tai kääntämällä, käännä 360 ° paikalleen ja ajonopeus on verrannollinen kehon kallistuskulmaan. Jotkut voivat käyttää vastaavaa jalkavipua ohjaamaan tasapainopyörän runkoa vasikan ja vapaiden käsien avulla.


Tasapainopyörä on vihreä, älykäs ja joustava ja tuo sinulle aivan uuden ajokokemuksen. Se on ihanteellinen ase tuulen vetämiseksi ja viileäksi, viihde ja kuntoilu, vapaa-ajanmatkailu, mainonta, etikettijuhlat, turvallisuus partio ja mobiili ammunta. Markkinoilla tavallisesti käytettävät tasapainopyörät sisältävät polkupyörät, kaksipyöräiset, pyörivät pyörät ja skootterit. Kevään kiertueella on enemmän ihmisiä, kaksipyöräinen tasapainopyörä on helpompi hallita, ja kestävyyskyky on vahva, voit viedä meidät katsomaan kauniimpia maisemia.

Pari:900 000 ihmistä on oikeutetusti oikeutettu tielle, miten uusi polkupyöräpolitiikka on? Seuraava:Smart Balance Wheel, antaa sinulle älykäs elämänkokemuksen