Kuka on voittaja skootterimarkkinoilla riippuen keskittymisestä?

- Jul 13, 2017-

Tämän vuoden puoli on kulunut! Skootterimarkkinat eivät ole elpyneet kevätjuhlaan. Taloudellisen rahoituksen jälkeen pienet kuuluisat tehtaat aikovat tehdä toisen suuren asian ja vapauttaa epäreilu lehdistön. Tuntemattomat valmistajat tekevät baidu-hinnoittelua edistääkseen ja laskemalla viraston palkkiot laskemaan huolellisesti. Taloudellisia voimalaitoksia harvoin harjoittele ystäväpiiriä samanaikaisesti. Taloudellisten voimavarojen ei tarvitse aloittaa toista uraa ja sanoa hyvästit skootterilla. Media melkein menettää skootterin intohimoa. Mutta tietysti Ialucard-skootteri rakastaa sinua tavalliseen tapaan. Ei ole tekijöitä, jotka kannustavat maallikoita kaikessa teollisuudessa (ei ole paljon ennen). Kaikki teollisuus on rauhallinen.

Mutta nykyään markkinoilla on oltava täynnä intohimoa muuten voitit muiden kilpailijoiden. Tämä on kilpailuvuosi skootteriteollisuudelle vuonna 2017. Voitto on niin vähäistä, että monissa skoottereiden valmistajilla ei ole varaa paineisiin, jotta ne olisivat epäonnistuneet.

Hävinneet valmistajat

Kilpailuympäristössä Shanzhai-yritykset katoavat nopeasti. Markkinoille ei kuitenkaan ole juurikaan vaikutusta. "Anna Karenina" Tolstoy aloittaa seuraavan passgae: "onnelliset perheet ovat aina samankaltaisia; jokainen onneton perhe on erilainen ". Mutta se on aivan erilainen skootterimarkkinoilla. Yritysten menestymisen syyt ovat monopolin ainutlaatuisten ongelmien ratkaiseminen. Muussa tapauksessa epäonnistumisen syyt ovat samat, koska he tekevät virheitä toisten ihmisten tiellä.

Vaikutusvalmistajat

Ikä on loppua, jolloin jotkin etua aloittelevista yrityksistä hyötyvät nopeasti varhaisesta monopoliasemasta. Mutta enemmän valitettavasti, että heistä ei tullut selkeä monoplaneja teollisuudessa, koska he eivät lisänneet parannuksiaan paremmin 10 kertaa, jopa 100 kertaa enemmän kuin toiset.

Leaved valmistajilta

Hyödyntäminen on agenttien tarkoitus. Koska uppoamiskustannukset ovat alhaisemmat, markkinat ovat eniten. Mutta pls helpottaa, että ei ole lyhyitä yrityksiä näillä markkinoilla.

Kuten Ialucardin, haluaisin sanoa, että skootterimarkkinoiden toivo on vielä olemassa.

Segway on varhaisen monopolinsa mukaan toiminut hyvin viimeisen kymmenen vuoden aikana. Siksi sähkön sisämarkkinoiden hallitseminen on ongelma, jota kotimaiset yritykset tarvitsevat harkita, ja se on myös selviytymisen lakia. Unohda sokea kilpailu. Kilpailu tekee sinusta ylenmääräytyneen menneisyyden mahdollisuuksia ja toistaa menneisyyden kuvio. Se häiritsee sinua muista asioista. Jokaisen valmistajan ero ei ole suurimmalle osalle skoottereiden valmistajia, ja kehitystila on edelleen ilmeinen. Seuraava askel on nähdä, miten saat "monopolin".

Jos haluat keskittyä enemmän markkinoihin, tulevaisuus kuuluu sinulle.


Pari:Info HK-messuille C-Staristä Seuraava:CPSC ja Vecaro LifeStyle ilmoittivat muistuttamaan joitakin brandeja valmistettu Kiinassa