Mikseivät sähkösähköinen pyöräillä kaikkialla Kiinassa, harvoin nähty Japanissa?

- Dec 28, 2018-

China bike.jpg


Kuljetus on pitkä historia. Aikaisintaan Kiinassa oli vaunut ja veneiden mielestä tärkein keino matkustaa. Myöhemmin, tekniikan maailma, ilma, höyryn junien ja autojen ilmestyi. Nykyään ovat monet kaupungin, kuten bussit, metrot, henkilöautojen ja sähkö polkupyörää. Joissakin kaupungeissa, kuten Dalian, on myös raitiovaunut, muun muassa näiden ajoneuvojen, kätevin on sähkösähköinen pyöräillä, yleisin Kiinan kaupungeissa on sähkö polkupyörää, on outo ilmiö, on sähkö-pyörä, joka on nähtävissä kaikkialla Kiinassa, miksi on harvinaista Japanissa?


Miksi sähkö-polkupyörät ovat suosittu Kiinassa on henkilöautojen ei ole niihin varaa, ja nyt kaupunki on erityisesti tukossa. Jonkin aikaa ajo ei vielä käveli nopeasti. Ja jos ei ole Parkkipaikka / autotalli, pysäköintimaksu on myös paljon rahaa. Sitten puhua bussi, linja etuna on halpa, lisäksi Halvat ei ole mitään hyötyä. Siksi julkisen liikenteen bussi on tarpeen ottaa niin monessa paikassa kuin mahdollista reittiä, joten se vie kauan aikaa bussilla paikasta toiseen.


Jos metroa, on muutamia paikkoja kaupungin, jossa ole pääsyn metro, niin Metro ei ole kovin kätevää. Siksi useimmat ihmiset Kiinassa valita sähköpolkupyörille matkustaa. Miksi on sähköinen pyörä sijaan moottoripyörän? Siksi sähkö-pyörä on ladattu, kun se on ladattu kotona toissapäivänä, mutta onko moottoripyörä on hankala mennä huoltoasemalla tankkaamaan. On olemassa monia kaupunkeja, jotka kieltävät moottoripyörät pääsyn kaupunkiin. Te kuin moottoripyörä kovasti, mutta et saa ajaa ja sinulla ei ole valinnanvaraa.


Japan motorcycle.jpg


Mutta Japani on erilainen. Japani on mahdollisuus ratsastaa moottoripyörän kaupungin. Ja mielestäni riding moottoripyörä on viileä käyttäytymistä. Plus taksin Japanissa hinta on erittäin kallista. Voit halutessasi mennä paikkaan nopeasti ottaa oma moottoripyörä on paras. Lisäksi moottoripyörät ovat paljon nopeampia kuin sähkö polkupyörää, ja monet ihmiset Japanissa, kuten moottoripyörät. Yhdessä nopeasti vauhtia elämän Japanissa, joskus se voi olla liian kiireinen unohda ladata sähkö-pyörä ja moottoripyörä voidaan pidemmän ajan kuluttua lisäämällä öljyä. Siksi Japanin haluavat ajaa moottoripyörällä City, kun taas kiinalaiset haluavat ajaa sähkö pyörä.


Nähdä täällä, miksi sähkö polkupyöriä ovat harvoin Japanissa johtuu pääasiassa siksi, että ne ovat helpompi ajaa moottoripyöriä. Itse asiassa ovat eri tavat eri puolilla maamme, puhumattakaan maiden välillä.

Pari:Sisäinen käynnistää sähköisen skootterin vaihdettavalla akulla Seuraava:Mikä on parempaa litiumparistojen kuin lyijyakkujen parissa?