Onko se kielletty huhtikuussa ensi vuonna? Onko sinun silti ostettava sähköpyörä?

- Oct 30, 2018-

Kiinassa, että ensi vuonna on uuden kansallisen standardipolitiikan virallinen täytäntöönpano huhtikuussa 2019, jäljellä on yli viisi kuukautta, jolloin kaikki laittomat sähköautot kielletään ja kielletään tieltä. Siksi monet ihmiset ovat sotkeutuneet siihen, onko tarpeen ostaa sähköpyörä ja millaista sähköpyörää ostaa.


electric bike.jpg


Koska uusi kansallinen standardipolitiikka toteutetaan virallisesti huhtikuussa 2019, eli 15. huhtikuuta jälkeen kansalliset laittomat sähköautot (ilman lisenssiä) ja vaatimukset täyttävät sähköpolkupyörät kielletään ja kielletään tieltä. Monet ystävät ovat hämmentyneet sähköautojen valinnasta.


Todellisuudessa monet nykypäivän sähköautot ovat nopeita ja tukoksia. Tien ylitys ja liikennesääntöjen rikkominen ilmenevät usein, joten suuret turvallisuusriskit ovat suuret. Verrattuna kevyeen taitettavaan pyörään ylimääräiset sähkömoottoripyörät ovat huolestuneita turvallisuusriskeistä.


Tilastojen mukaan tällä hetkellä sähköautojen määrä Kiinassa on noussut 200 miljoonaan, joiden vuotuinen tuotanto on yli 30 miljoonaa. Markkinat kasvavat, ja onnettomuudet ja turvallisuusriskit ovat myös tulossa. Siksi neljän vuoden alussa kansalliset yksiköt antoivat yhdessä uuden kansallisen standardipolitiikan nykyisen markkinoiden kaaoksen korjaamiseksi.


Siksi uutiset laittomien sähköajoneuvojen / sähkömoottoripyörien kieltämisestä ovat herättäneet paljon huomiota. Pekingin kuntien sähköisten polkupyörien rekisteröinti- ja kulunvalvontaohjeet, jotka julkaistiin tässä kuussa, osoittavat selvästi, että sähköajoneuvojen laiton tai ei-väliaikainen tunnistaminen tullaan ehdottomasti tutkimaan ensi vuoden toukokuusta alkaen.


best electric bike.jpg


Alucard P10


Tällä tavoin millaisen sähköpyörän pitäisi ostaa ja mikä on sopivaa? Itse asiassa nyt yritämme ostaa mallia, jotka täyttävät uuden kansallisen standardipolitiikan, kuten nopeuden, painon, koon, akun, moottorin jne., Jotka ovat kaikki standardin mukaisia. Tärkeintä on saada pedaalin tehostustoiminto.

Pari:Taitto skootterit nähnyt sinua. Oletko koskaan nähnyt taitto liipotin? Seuraava:Ajaminen Electric Polkupyörä talvella, Pidä pääsi lämmin ja ei ole huolimaton