Tämän kanssa en pelkää renkaan räjähtämistä

- Dec 10, 2018-

Jokainen, joka ratsastaa polkupyörällä tai pienellä sähköpyörällä, joutuu äärimmäisen päänsärkyyn. Se on rengasrikko, varsinkin jos kyseessä on äkillinen rengasrikko kiireessä, haluan vain heittää pyörän suoraan. Matkapuhelimen näyttö voidaan kiinnittää räjähdysvaaralliseen kalvoon, ja matkapuhelinta voidaan käyttää suojakotelolla. Miksi rengas ei ole?


Nyt on. Norjalainen reTyre-tiimi on hiljattain suunnitellut vetoketjullisen polkupyöränrenkaan, joka tukee renkaan ulkopinnan vaihtamista, jota voidaan käyttää räjähdyssuojattavana suojakotelona. maastopyörä.


tyre burst.jpg


ReTyre on saatavana kahdella tyylillä, erityisellä polkupyöränrenkaalla, jossa on erityinen integroitu vetoketju sivulle, jonka avulla pinta voidaan vaihtaa milloin tahansa.


bike tyre.jpg


Toinen malli on talvinen iho, joka on vetoketjullinen rengas. Ero on se, että se on suunniteltu erityiseen maastoon, kuten vuorille tai lumeen, ja sitä voidaan käyttää erilaisissa tieolosuhteissa sopeutua eri sääolosuhteisiin.


Sen purkamis- ja kokoonpanomenetelmä on hyvin yksinkertainen, täytyy vain laittaa ulompi kerros vetoketjuun ja saada se yhden minuutin kuluttua.


Renkaan materiaali on valmistettu erityisistä materiaaleista, kuten kookoskuiduista ja 100-prosenttisesti kierrätettävästä kumimateriaalista ympäristövahinkojen minimoimiseksi. Yhtiö aikoo myydä renkaat joissakin Euroopan pyöräkaupoissa tänä vuonna, kun taas Pohjois-Amerikan markkinat ja suurin osa Euroopasta käynnistetään ensi vuonna. Vaikka tätä tekniikkaa käytetään tällä hetkellä vain polkupyöriin, se on suuri onnettomuus käyttäjille, jos niitä voidaan käyttää monissa uusissa liikkuvuusvälineissä tulevaisuudessa.


Tällä hetkellä tämä tuote on julkaistu kickstarter-yhteisrahoituksessa, jonka hinta on 79 dollaria.

Pari:Madridin kaupunginhallitus, Espanja estänyt sähkömoottorien jakamisen Seuraava:Intia Jaettu sähköinen skootteriyritys saa 100 miljoonan dollarin rahoituksen Uber valmistelee 1 miljardia dollaria jaetuille hankkeille vuonna 2019