ALUCARD Lamborghini Style 2 pyörät itsenäinen mittarilukema 6,5 tuumaa BLUETOOTH BLUE

ALUCARD Lamborghini Style 2 pyörät itsenäinen mittarilukema 6,5 tuumaa BLUETOOTH BLUE

ALUCARD Lamborghini Style 2 pyörät SELF BALANCE SCOOTER 6,5 tuumaa BLUETOOTH BLUE, MALLI: CS-603B VÄRI: SININEN 1. Kuvaus Alucard-skootteri, jossa on 6,5 tuuman Lamborghini-tyyli bluetooth-tekniikalla, on älykäs, teknisesti edistyksellinen ratkaisu, ...

Tuotetiedot

ALUCARD Lamborghini Style 2 pyörät SELF BALANCE SCOOTER 6,5 tuumaa BLUETOOTH BLUE ,

MALLI: CS-603B

Väri: Sininen


1. Kuvaus

Alucard- skootteri, jossa on 6,5 tuuman pyörät Lamborghini-tyyli bluetooth-tekniikalla on älykäs, teknisesti edistyksellinen ratkaisu, joka tarjoaa käyttäjälle henkilökohtaisen liikenteen, joka perustuu dynaamisiin tasapainotusperiaatteisiin, jotka laskevat käyttäjän painopisteen käyttämällä gyroskooppi- ja kiihtyvyysantureita. Viimeisimmän teknologian ja tuotantoprosessien avulla jokainen skootteri läpäisee tiukat testaukset laadunvalvonnasta. Sen kevyt, maksimaalinen paino, kannettava muotoilu, helppokäyttöisyys, valikoima ja OEM-palvelu.


ALUCARDin kaksipyöräinen sähköstaattori käyttää parhaita raaka-aineita, kuten pääkarttaa , gyroskooppeja, moottoreita, Samsungin akkua ja älykkäästi turvallisuusteknologiaa varmistaakseen sen turvallisuuden ja vapaiden ihmisten huolet odottamattomasta palamisesta tai räjähdyksestä. Kaikki sertifikaatit, kuten CE, RoHS, FCC, UL ja mikä tärkeintä, patentti ovat käytettävissä vientiä varten.

Malli nro:

CS-603B

Tuotteen nimi

Alucard Lamborghini Style 2-pyöräinen oma tasapaino Skootteri 6,5-tuumainen pyörä BLUETOOTH BLUE

materiaali:

ABS + PC

Maksimikuorma:

120kg

Maksiminopeus:

12 km / h

Maksimilukema:

18-20 km

Akku:

4400mAh / Sumsung / LG akku                           

Moottorivoima:

500-700W

Max Kallistuskulma:

≤ 30 °

Nettopaino:

12KG

Latausaika:

3 tuntia

Rengaskoko:

6.5inch (171mm)

Latausjännite:

AC 110-220V 50-60Hz

Väri:

Punainen, musta, valkoinen, sininen, Glod, vihreä, räätälöity.


Tässä osassa annetaan tietoja ja varoituksia tasapainotuskortin käytöstä , joten voit pysyä täysin turvallisena hauskanpidossa. Jotta voit nauttia tasapainotuskortista turvallisesti, lue ensin nämä käyttöohjeet. Kiinnitä erityistä huomiota käyttäjän varoituksiin, koska sinun on pidettävä mielessä, kun suunnittelet tasapainottavaa skootteriasi, jos haluat turvallisen ja nautinnollisen kokemuksen.

Pari:ALUCARD Lamborghini Style 2 pyörät SELF BALANCE SCOOTER 6.5 INCH BLUETOOTH PUNAINEN Seuraava:ALUCARD Lamborghini Style 2 pyörät SELF BALANCE SCOOTER 6.5 INCH BLACK

Tutkimus