ALUCARD Lamborghini Style 2 WHEELS SELF BALANCE SCOOTER 6,5 tuumaa BLUETOOTH WHITE

ALUCARD Lamborghini Style 2 WHEELS SELF BALANCE SCOOTER 6,5 tuumaa BLUETOOTH WHITE

ALUCARD Lamborghini Style 2 WHEELS SELF BALANCE SCOOTER 6,5 INK, BLUETOOTH WHITE, MALLI: CS-603B VÄRI: VALKOINEN 1. Kuvaus Alucard-skootteri, 6,5 tuumaa Lamborghini-tyyli BLUETOOTH WHITE on älykäs, teknisesti edistyksellinen ratkaisu, ...

Tuotetiedot

ALUCARD Lamborghini Style 2 pyörät SELF BALANCE SCOOTER 6,5 tuumaa BLUETOOTH WHITE ,

MALLI: CS-603B

VÄRI VALKOINEN


1. Kuvaus

Alucard- skootteri, jossa on 6,5 tuuman pyöriä Lamborghini-tyyli BLUETOOTH WHITE on älykäs, teknisesti edistyksellinen ratkaisu, joka tarjoaa käyttäjälle henkilökohtaisen liikenteen, joka perustuu dynaamisiin tasapainotusperiaatteisiin, jotka laskevat käyttäjän painopisteen käyttämällä gyroskooppi- ja kiihtyvyysantureita. Viimeisimmän teknologian ja tuotantoprosessien avulla jokainen skootteri läpäisee tiukat testaukset laadunvalvonnasta. Sen kevyt, maksimaalinen paino, kannettava muotoilu, helppokäyttöisyys, valikoima ja OEM-palvelu.


ALUCARDin kaksipyöräinen sähköstaattori käyttää parhaita raaka-aineita, kuten pääkarttaa , gyroskooppeja, moottoreita, Samsungin akkua ja älykkäästi turvallisuusteknologiaa varmistaakseen sen turvallisuuden ja vapaiden ihmisten huolet odottamattomasta palamisesta tai räjähdyksestä. Kaikki sertifikaatit, kuten CE, RoHS, FCC, UL ja mikä tärkeintä, patentti ovat käytettävissä vientiä varten.

Malli nro:

CS-603B

Tuotteen nimi

Alucard Lamborghini Style 2-pyöräinen oma tasapaino Skootteri 6,5-tuumainen pyörä BLUETOOTH WHITE

materiaali:

ABS + PC

Maksimikuorma:

120kg

Maksiminopeus:

12 km / h

Maksimilukema:

18-20 km

Akku:

4400mAh / Sumsung / LG akku                           

Moottorivoima:

500-700W

Max Kallistuskulma:

≤ 30 °

Nettopaino:

12KG

Latausaika:

3 tuntia

Rengaskoko:

6.5inch (171mm)

Latausjännite:

AC 110-220V 50-60Hz

Väri:

Punainen, musta, valkoinen, sininen, Glod, vihreä, räätälöity.

2. Tuotekuvia

Voit menettää tasapainon, kaatua esineisiin tai pudota tasapainotuskorttisi ja vahingoittaa itseäsi milloin tahansa! Tämän välttämiseksi varmista, että olet lukenut käyttöohjeet perusteellisesti ennen käyttöä. Ennen kuin käytät itse tasapainottavaa skootteriasi , varmista, että se toimii oikein ja että olet perehtynyt kaikkien lisävarusteiden käyttämiseen.

. Kun opit liikuttamaan tasapainotuskorttisi, varmista, että käytät suojavarusteita, kuten kypärää, polvisuojuksia, kyynärpäät jne.

. Tämä tuote on suunniteltu vain yhden henkilön kuljettamiseen, eikä sitä saa käyttää muiden ihmisten kuljettamiseen!


Pari:6,5 tuumaa BLUETOOTH MUSTA Seuraava:ALUCARD Lamborghini Style 2 pyörät SELF BALANCE SCOOTER 6.5 INCH BLUETOOTH PUNAINEN

Tutkimus