ALUCARD Knight Style 2 WHEELS SELF BALANCE SCOOTER 6,5 tuumaa BLUETOOTH BLACK

ALUCARD Knight Style 2 WHEELS SELF BALANCE SCOOTER 6,5 tuumaa BLUETOOTH BLACK

ALUCARD Knight Style 2 pyörät SELF BALANCE SCOOTER 6,5 tuumaa BLUETOOTH BLACK, MALLI: CS-605B VÄRI: MUSTA 1. Kuvaus Alucard-skootteri, jossa 6,5 tuuman pyörät Knight-tyyli on älykäs, teknisesti edistyksellinen ratkaisu, joka tarjoaa käyttäjälle henkilökohtaisen liikenteen, joka perustuu dynaamiseen tasapainotus ...

Tuotetiedot

ALUCARD Knight Style 2 WHEELS SELF BALANCE SCOOTER 6,5 tuumaa BLUETOOTH BLACK ,

MALLI: CS-605B

VÄRI MUSTA


1. Kuvaus

Alucard- skootteri, jossa on 6,5 tuuman pyörät Knight-tyyli on älykäs, teknisesti edistyksellinen ratkaisu, joka tarjoaa käyttäjän henkilökohtaisen liikettä dynaamisten tasapainotusperiaatteiden mukaan laskemalla käyttäjän painopisteen käyttämällä gyroskooppi- ja kiihtyvyysantureita. Viimeisimmän teknologian ja tuotantoprosessien avulla jokainen skootteri läpäisee tiukat testaukset laadunvalvonnasta. Sen kevyt, maksimaalinen paino, kannettava muotoilu, helppokäyttöisyys, valikoima ja OEM-palvelu.

Malli nro:

Mallinumero: CS-605B

Tuotteen nimi

Alucard Knight Style 2-pyöräinen itsetasausvaunu 6,5-tuumainen pyörä Bluetooth-mustalla

materiaali:

ABS + PC

Maksimikuorma:

120kg

Maksiminopeus:

12 km / h

Maksimilukema:

18-20 km

Akku:

4400mAh / Sumsung / LG akku                          

Moottorivoima:

500-700W

Max Kallistuskulma:

≤ 30 °

Nettopaino:

12KG

Latausaika:

3 tuntia

Rengaskoko:

6.5inch (171mm)

Latausjännite:

AC 110-220V 50-60Hz

Väri:

Punainen, musta, valkoinen, sininen, Glod, vihreä, räätälöity.

ALUCARDin kaksipyöräinen tasapainosähköauto käyttää parasta raaka-ainetta, kuten pääkarttaa , gyroskooppeja, moottoreita, Samsung-akkua ja älykkäästi turvallisesti suojattua tekniikkaa varmistaakseen sen turvallisuuden ja vapaiden ihmisten huolet odottamattomasta polttamisesta tai räjähdyksestä. Kaikki sertifikaatit, kuten CE, RoHS, FCC, UL ja mikä tärkeintä, patentti ovat käytettävissä vientiä varten.


Yhteyden muodostaminen Bluetooth-kaiuttimen kanssa

Käynnistä skootteri, kuulet " anna bluetooth ", avaa matkapuhelin tai muut bluetooth-laitteet, etsi ja muodosta yhteys. Kun kuulet " connect successfully ", voit toistaa musiikkia puhelimesta tai muista bluetooth-musiikkilaitteista.

Pari:ALUCARD Knight Style 2 WHEELS SELF BALANCE SCOOTER 6,5 tuumaa BLUETOOTH BLUE Seuraava:ALUCARD Lamborghini Style 2 pyörät SELF BALANCE SCOOTER 6,5 tuumaa kauko-ohjauksella valkoista

Tutkimus