Transformer 2 pyörän skootteri

Transformer 2 pyörän skootteri

TUKKU ALUCARD 6,5 tuuman kaksipyöräisten tasapaino SCOOTERModel nro: CS-602BColor: white1. DescriptionWith kertaa kehittäminen ja tekniikka, ajoneuvot ovat aivan normaalia meille kaikille nyt ja erityisesti

Tuotetiedot

TUKKU ALUCARD 6,5 TUUMAN KAKSIPYÖRÄISTEN TASAPAINO SKOOTTERI

Mallinro: CS-602B

Väri: valkoinen

1. kuvaus

Kertaa kehitys ja teknologia, ajoneuvot ovat aivan normaalia meille kaikille nyt ja erityisesti sähkön moottoroitu ajoneuvot eivät ylellisyys enemmän, meillä on myös yhä enemmän valintoja valita, vaikka kaksipyöräisten electric tasapaino skootteri, joka on suosittu ympäristövaikutuksen nykyajan ihmisille, viihdyttää ja ratsastaa, on vain yksi!

ALUCARD kaksipyöräisten tasapaino skootteri käyttää parhaista raaka-aineista, kuten emolevyn, gyro, moottorit, Samsung akun ja fiksu turvallisuus suojattu tekniikka että niiden turvallisuus ja ilmainen ihmisten hätää odottamaton polttaminen tai räjähdyksen. Kaikki todistukset, kuten RoHS, CE, UL, FCC ja kaikkea patentti vientiä.

Parametrit ALUCARD sähkö skootteri (ja Bluetooth)

Kokoa

6,5 tuuman

Power

350W * 2

Huippunopeus

12km/h

Enimmäiskaltevuus

30°

MAX loading paino

120kg

Akun kapasiteetti

4400WH

Bluetooth

Kyllä

Toiminta etäisyys

15KM - 20KM

Latausaika

3 tuntia

Tuotteen koko

66 * 25 * 26 CM

N. W.

11,5 KG

Mukailla eksponentti

AC110-AC220V 50-60HZ

Värivaihtoehdot

Mikä tahansa muokattavissa

2. Tuotekuvia


3.askel-by-step opas käyttäen Vastatilin hallituksen

Ennen kuin käytät skootteri ensimmäistä kertaa, käyttäjät on lukea kaikki ohjeet huolellisesti niin ymmärtää, miten ajaa turvallisesti.

Vaihe 1: Paina varovasti tasapainottaa hallituksen käynnistyi päälle/pois-painiketta. Kuulet kuulostaa "tulee Bluetooth", joka tarkoittaa Bluetooth-tila on käytössä, niin voit etsiä Bluetooth eloisa aparaatti. Soittaa musiikkia ja tilapäistä hauskaa!

Vaihe 2: Laittaa jalka yksi jalka pads, ei ole mitään muita jalka pad teidän jalka ilmaisin syttyy palamaan.

Vaihe 3: Kun olet seisoo vakaasti pöydällä, käytä painopiste suora joka tapa skootteri liikkuu-lean eteenpäin tai taaksepäin siirtää kyseiseen suuntaan tai vapaa spin- mutta varmista, ettet nojata liikaa.

Huomautus: Tasapaino skootteri ei voi käyttää, jos se ei ole tasapainottaa. Jos ei ole täysin vaakasuorassa, kuulet, varoitus, kun astut sen balance board tulee automaattinen tasapaino suojaus-tilan.

Vastatilin hallituksen turvallisesta käytöstä

Vaihe 4: Käytä hallitus kääntyä oikealle ja vasemmalle.

Vaihe 5: Jää pois tasapainotus skootteri ja askel pois hover hallituksen yhden taakse jalka ensin, sitten muut.

Huomautus: on ehdottomasti kiellettyä tehdä jyrkkiä käännöksiä liikuttaessa suurilla nopeuksilla, jotka saattaisivat olla vaarallisia.

Tee Vastatilin hallituksen kun liikkumisesta rinne, ans tällöin skootteri menettää tasapainonsa.

Katso kuva seuraava sivu.


Kuva: eteenpäin oikealla jalka kääntyä vasemmalle ja edetä vasemmalle käännytään oikealle.

4. turvallinen käyttöohjeet

Tämä osio antaa sinulle tietoja ja varoituksia Vastatilin keskustelualueen käyttämistä, jotta voit pysyä täysin turvallinen samalla hauskaa. Jotta voit tasapainottaa hallituksen turvallisesti, lue läpi nämä käyttäjän ohjeet ensin. Kiinnitettävä erityistä huomiota käyttäjä-varoitukset, sinun tulee pitää nämä mielessä, kun Ratsastus Vastatilin skootteri, jos haluat olla turvallinen ja miellyttävä kokemus.

Varoitus!

. Käyttäjien on helppo menettää tasapainonsa, törmää esineitä tai pudota Vastatilin aluksella ja satuttaa itsesi milloin tahansa! Voit välttää tämän, varmista, että olet lukenut huolellisesti käyttöohjeet ennen käyttöä. Ennen kuin käytät Self-tasapainotus skootteri, varmista, että se toimii oikein ja että olet perehtynyt, miten käyttää kaikki osat.

. Kun opit miten ride teidän Vastatilin aluksella, varmista, että päällään suojavarusteet, kuten kypärä, polvisuojat, kyynärpää tyynyt ja vastaavat.

. Huomaa, että tämä itse tasapainottaminen skootteri voi vain yksi henkilö ja ei voi käyttää lautta muita ihmisiä siitä!

. Älä vaihda moottori kolmannen osapuolen vaihtoehto.

. Lasten, jotka paino alle 30KG apu nyt kuluva hedelmä ja paino lisää lapsia on valvottava aikuisen seurassa kaikkina aikoina.

. Sydän-ja verisuonisairaudet, korkea verenpaine tai liikkuvuuteen liittyvissä asioissa ei ehdotetaan käyttää tämä skootteri. Raskaana olevien naisten ja vammaisten Älä myös tämän tuotteen käyttämistä.

. Vastatilin hallituksen ajaessa pitää polvet hieman koukussa ja kehon rento pitää hyvä tasapaino.

. Itse tasapaino skootteri ajon pitää molemmat jalat jalka pads.

. Jotta voit reagoida nopeammin hätätilanteissa on järkevä urheilu vaatteita.

. Varmista, että on riittävästi kuormitusta tasapainottava aluksella, muuten käyttäjä voi vahingoittaa itseään tai hallituksen. Tämän lisäksi kuorman on oltava suurempi kuin pienin painoraja todennut turvatoimet, muuten käyttäjä voi hallita hover hallitus ja alamäkeen väheneminen tai lakkaaminen on erityisen vaarallisia!

. Jos olet kynsistä joku toinen tasapaino skootteri, varmista pidä riittävä etäisyys levyt välttää kaatuu välillä.

. Pysyttävä valppaana kaiken aikaa ajettaessa skootteri, seisot 10cm irti maasta.

. Älä anna itsesi ajon Vastatilin foorumisi ottamalla puhelut, kuunnella musiikkia tai yksinkertaisesti ajautumassa pois daydream häiritä!

. Ei on dia märillä käänteinen pitkiä matkoja, ajaa suurilla nopeuksilla tai kääntää liikuttaessa nopeasti.

. Otathan huomioon, että suurin nopeus riippuu paino-on 18km/h, mutta suosittelemme, että et mene nopeammin kuin 10km/h. Jos menet nopeammin kuin tämä, hälytyssignaali hälyttää.

5. C tähden lyhyesti

C tähden INDUSTRIAL LIMITED on perustettu vuonna 2000. Suuria valmiudet suunnittelu ja tuotanto, modernisoitu tuotantolinjoja, Ruiskuvalukone ja muut niihin liittyvät laitteet, C tähden pystyy hyväksymään ja valmistukseen OEM- ja ODM tilaukset erilaisia kädensijoille tasapaino skootteri, kaksipyöräisten tasapaino skootteri, electric skateboard, somatosensoristen ajoneuvot ja kuten. Tuotteemme ovat seuraavat suuntaus tämän teollisuuden ja kirjasarjaa päivitetään vastaamaan markkinoiden ja kuluttajien tarpeisiin. Hyvä laatu ja maine on tuotu C tähden monet asiakkaat USA, Kaakkois-Aasiassa, Lähi-idässä, Euroopassa, jne, kansainvälinen muodostaminen tapahtuu! C tähden perustaa suunnitella ja valmistaa tasapaino skootteri vuonna 2015 tuotemerkillä ALUCARD, josta tuli välittömästi erittäin helteinen-kaupata sport-tuote, kun se käynnistyy!


Hot Tags: Transformer 2 neliveto scooter, electric skootterit, real hoverboard, skootteri 3 pyörän tasapainotus skootteri Valmistusmaa Kiina, Kiina, valmistajat, toimittajat, tehtaalla, tukkumyynti, ostaa
Pari:Normaali Hoverboards Seuraava:Lamborghini kahden pyörän skootteri

Tutkimus

Saatat myös pitää