2 pyörän Smart tasapaino skootteri

2 pyörän Smart tasapaino skootteri

ALUCARD 8 tuuman 2 pyörät tasapaino skootteri kanssa LED valo musta COLORModel: CS-802LColor: Black1.DescriptionWith kehitys kertaa ja tekniikka, ajoneuvot ovat aivan normaalia kaikille meille nyt ja SPE: n

Tuotetiedot

ALUCARD 8 TUUMAN 2 PYÖRÄT TASAPAINO SKOOTTERI LED VALO MUSTA VÄRI

Malli: CS - 802L

Väri: musta

1. kuvaus

Kertaa kehitys ja teknologia, ajoneuvot ovat aivan normaalia meille kaikille nyt ja erityisesti sähkön moottoroitu ajoneuvot eivät ylellisyys enemmän, meillä on myös yhä enemmän valintoja valita, vaikka kaksipyöräisten electric tasapaino skootteri, joka on suosittu ympäristövaikutuksen nykyajan ihmisille, viihdyttää ja ratsastaa, on vain yksi!

ALUCARD kaksipyöräisten tasapaino skootteri käyttää parhaista raaka-aineista, kuten emolevyn, gyro, moottorit, Samsung akun ja fiksu turvallisuus suojattu tekniikka että niiden turvallisuus ja ilmainen ihmisten hätää odottamaton polttaminen tai räjähdyksen. Kaikki todistukset, kuten RoHS, CE, UL, FCC ja kaikkea patentti vientiä.

Parametrit 8 tuuman sähkö skootteri LED-valo

Tuotemerkki

ALUCARD

Rengaskoko

8 tuuman

Huippunopeus

12km/h

Enimmäiskaltevuus

30°

Kuormitus

120kg

Akun kapasiteetti

4400WH

Toiminta etäisyys

15KM - 20KM

Latausaika

2-3 tuntia

Tuotteen koko

66 * 25 * 26 CM

Mukailla eksponentti

AC110-AC220V 50-60HZ

Värivaihtoehdot

Mikä tahansa muokattavissa

Jalka-alusta värivaihtoehtoja

Musta jalka pads, punainen jalka pads ja sininen jalka pads

2. Tuotekuvia3. ALUCARD smart liipotin varotoimet:

Noin turvatoimet

Haluamme asiakkaidemme voi nauttia ALUCARD smart liipotin turvallisesti, jotta he voivat saada irti heidän kokemuksensa.

Jos koskaan oppinut ajaa polkupyörällä, ajaa autoa tai käyttää muunlaista ajoneuvon, että kokemus auttaa sinua, kun opetella kaksipyöräisten tasapaino skootteri ajoon.

Me Suosittelemme kaikille käyttäjille lukea turvatoimet perusteellisesti ennen käyttöä.

Lue tämä käyttöohje huolellisesti joitakin tärkeitä KÄYTTÖTURVAvaroituksia, kuten maksiminopeus, ilmaisin varoituksista ja sammuttaa turvallisesti tasapaino skootteri.

Tarkista saldo skootteri ennen jokaista käyttöä ja jos kaikki osat ovat löysät ei ratsastaa ja yhteyttä toimittajaan järjestää korjauksen.

Älä käytä tätä tuotetta tavalla, joka voi aiheuttaa vahinkoa muille ihmisille tai omaisuudelle.

Tee luvattoman tilalle tuotteen osia, koska tämä voisi vaikuttaa ja vahingoittaa hallituksen toiminnan ja voisi aiheuttaa vahinkoa.

4. VAROITUS

Varoitus:

Sähköllä Vastatilin aluksella suositellaan maksiminopeus on 10km/h

Ratsastaa ilman asianmukaista opastusta ja ohjausta. Ratsastaa suurella nopeudella perusteella teitä valvonta yltämään kykyjenne yläpuolelle.

Eivät kanna yhtä tai useampaa matkustajaa. Muuten se voi rikkoa ajoneuvon tasapaino ja lisäävät kontrollin menetys.

Ratsastaa oikeita tekniikoita ja välttää on mäkiä, kuoppainen maasto ja jyrkkä rinne.

Ratsastaa itse tasapainolauta jälkeen juoda tai syödä piristeitä

5. C tähden lyhyesti

C tähden INDUSTRIAL LIMITED on perustettu vuonna 2000. On suorituskykyä suunnittelusta ja tuotannosta, uudistettu tuotantolinjoihin, ruiskuvalu kone ja kehittynyt muut oheislaitteet C tähden pystyy hyväksymään ja valmistukseen OEM- ja ODM tilaukset erilaisia kaksipyöräisten tasapaino skootteri, kädensijoille tasapaino skootteri, itse tasapainottaa ajoneuvojen, electric skateboard ja niin edelleen. Tuotteemme ovat seuraavat suuntaus tämän teollisuuden ja kirjasarjaa päivitetään vastaamaan markkinoiden ja kuluttajien tarpeisiin. Hyvä laatu ja maine on tuotu C tähden monet asiakkaat USA, Kaakkois-Aasiassa, Lähi-idässä, Euroopassa, jne, kansainvälinen muodostaminen tapahtuu! C tähden perustaa suunnitella ja valmistaa itse tasapaino skootteri vuonna 2015 tuotemerkillä ALUCARD, josta tuli välittömästi erittäin helteinen-kaupata sport-tuote, kun se käynnistyy!Hot Tags: 2 pyörän smart tasapaino skootteri, skootterit, moottorilla, pysyvän skootteri, pojat skootteri, skootterit pojille Valmistusmaa Kiina, Kiina, valmistajat, toimittajat, tehtaalla, tukkumyynti, ostaa
Pari:CS-103 Smart Balance -pyörä Hummer Seuraava:8 tuuman aikuisten skootteri

Tutkimus

You Might Also Like