8 tuuman aikuisten skootteri

8 tuuman aikuisten skootteri

ALUCARD 8 tuuman 2 pyörät tasapaino skootteri kanssa LED valo & BLUETOOTH SPEAKERModel: CS-803BColor: White1.Products introduceWith kertaa kehittäminen ja tekniikka, ajoneuvot ovat aivan normaalia kaikille

Tuotetiedot

ALUCARD 8 tuuman 2 pyörät tasapaino skootterin LED-valo- ja BLUETOOTH puhuja

Malli: CS-803B

Väri: valkoinen

1. tuotteiden käyttöön

Kertaa kehitys ja teknologia, ajoneuvot ovat aivan normaalia meille kaikille nyt ja erityisesti sähkön moottoroitu ajoneuvot eivät ylellisyys enemmän, meillä on myös yhä enemmän valintoja valita, vaikka kaksipyöräisten electric tasapaino skootteri, joka on suosittu ympäristövaikutuksen nykyajan ihmisille, viihdyttää ja ratsastaa, on vain yksi!

ALUCARD kaksipyöräisten tasapaino skootteri käyttää parhaista raaka-aineista, kuten emolevyn, gyro, moottorit, Samsung akun ja fiksu turvallisuus suojattu tekniikka että niiden turvallisuus ja ilmainen ihmisten hätää odottamaton polttaminen tai räjähdyksen. Kaikki todistukset, kuten RoHS, CE, UL, FCC ja kaikkea patentti vientiä.

8 tuuman sähkö skootteri parametrit

Tuotemerkki

ALUCARD

Rengaskoko

8 tuuman

Huippunopeus

12km/h

Enimmäiskaltevuus

30°

Kuormitus

120kg

Akun kapasiteetti

4400WH

Toiminta etäisyys

15KM - 20KM

Latausaika

2-3 tuntia

Tuotteen koko

66 * 25 * 26 CM

Mukailla eksponentti

AC110-AC220V 50-60HZ

Värivaihtoehdot

Mikä tahansa muokattavissa

Jalka-alusta värivaihtoehtoja

Musta jalka pads, punainen jalka pads ja sininen jalka pads

2. Tuotekuvia

3.User's rajoituksitta tuotteita

Tee luvattoman tilalle tuotteen osia, koska tämä voisi vaikuttaa ja vahingoittaa hallituksen toiminnan ja voisi aiheuttaa vahinkoa.

Käyttäjän paino rajoituksia

Miksi olemme painorajoitukset Niiden tarkoituksena on:

1. turvallisuuden ratsastajien;

2. estä vahingot laudan läpi liikaa.

* Enintään suositellaan rider paino: 100 kg

* Suositellaan vähintään rider paino: 20 kg

Etäisyys rajoitukset

Tasapainottaminen hallituksen suurin nopeus voi vaikuttaa monet tekijät.

Maasto: voit ajaa nopeammin yli tasainen, vaikka maassa, kun taas epätasaisilla pinnoilla hidastaa sinua alas.

Paino: paino vaikuttaa, kuinka nopeasti sähkö skootteri voi mennä.

Ympäristön lämpötila: hallitus voi mennä nopeammin, jos se varastoidaan ja käytetään Suositeltava lämpötila vaihtelee; Näin johtaa pienempi huippunopeuksia.

Ylläpito: säilyttää akun ja hallituksen parhaassa mahdollisessa kunnossa lisää nopeus, näin seurauksena pienemmät huippunopeuksia.

Miten ratsastat: pitää kohtuullisen tasaisella nopeudella, usein lopettaminen ja käynnistäminen tulee vähentää hallituksen huippunopeus.

Nopeusrajoitukset

Itse liipotin Suositellut suurin nopeus on 10 km/h. (teknisesti se on 18 km/h).

Jos ajaa nopeammin kuin 10 km/h, hallitus päästää äänen varoitus. Jos ajaa sisällä tämä nopeusrajoitus, hallitus voi ylläpitää tasapainonsa, mutta jos ajat yli rajan on vaarallista, koska hallitus voi menettää tasapainonsa.

4. C tähden johdanto

C tähden INDUSTRIAL LIMITED on perustettu vuonna 2000. On suorituskykyä suunnittelusta ja tuotannosta, uudistettu tuotantolinjoihin, ruiskuvalu kone ja kehittynyt muut oheislaitteet C tähden pystyy hyväksymään ja valmistukseen OEM- ja ODM tilaukset erilaisia kaksipyöräisten tasapaino skootteri, kädensijoille tasapaino skootteri, itse tasapainottaa ajoneuvojen, electric skateboard ja niin edelleen. Tuotteemme ovat seuraavat suuntaus tämän teollisuuden ja kirjasarjaa päivitetään vastaamaan markkinoiden ja kuluttajien tarpeisiin. Hyvä laatu ja maine on tuotu C tähden monet asiakkaat USA, Kaakkois-Aasiassa, Lähi-idässä, Euroopassa, jne, kansainvälinen muodostaminen tapahtuu! C tähden perustaa suunnitella ja valmistaa itse tasapaino skootteri vuonna 2015 tuotemerkillä ALUCARD, josta tuli välittömästi erittäin helteinen-kaupata sport-tuote, kun se käynnistyy!


Hot Tags: 8 tuuman aikuisten skootterin sähkö skootteri pyörän kaksipyöräisten sähkö skootteri, skootteri tasapaino, 2 pyörän tasapaino skootteri, tasapaino skootterit Valmistusmaa Kiina, Kiina, valmistajat, toimittajat, tehtaalla, tukkumyynti, ostaa
Pari:2 pyörän Smart tasapaino skootteri Seuraava:Johti tasapainottaminen skootteri

Tutkimus

You Might Also Like