Johti tasapainottaminen skootteri

Johti tasapainottaminen skootteri

Alucard uusi 8 tuuman kaksi pyörää Smart itse tasapainottaminen skootterit johti malli: CS-813Color: Blue1.Products & tuotemerkin DescriptionWith kertaa kehittäminen ja tekniikka, ajoneuvot ovat aivan normaalia kaikille

Tuotetiedot

Alucard uusi 8 tuuman kaksi pyörää Smart itse tasapainottaminen skootterit LED

Malli: CS-813

Väri: sininen

1. tuotteet & merkin kuvaus

Kertaa kehitys ja teknologia, ajoneuvot ovat aivan normaalia meille kaikille nyt ja erityisesti sähkön moottoroitu ajoneuvot eivät ylellisyys enemmän, meillä on myös yhä enemmän valintoja valita, vaikka kaksipyöräisten electric tasapaino skootteri, joka on suosittu ympäristövaikutuksen nykyajan ihmisille, viihdyttää ja ratsastaa, on vain yksi!

ALUCARD kaksipyöräisten tasapaino skootteri käyttää parhaista raaka-aineista, kuten emolevyn, gyro, moottorit, Samsung akun ja fiksu turvallisuus suojattu tekniikka että niiden turvallisuus ja ilmainen ihmisten hätää odottamaton polttaminen tai räjähdyksen. Kaikki todistukset, kuten RoHS, CE, UL, FCC ja kaikkea patentti vientiä.

8 tuuman sähkö skootteri parametrit

Tuotemerkki

ALUCARD

Rengaskoko

8 tuuman

Huippunopeus

12km/h

Enimmäiskaltevuus

30°

Kuormitus

120kg

Akun kapasiteetti

4400WH

Toiminta etäisyys

15KM - 20KM

Latausaika

2-3 tuntia

Tuotteen koko

66 * 25 * 26 CM

Mukailla eksponentti

AC110-AC220V 50-60HZ

Värivaihtoehdot

Mikä tahansa muokattavissa

Jalka-alusta värivaihtoehtoja

Musta jalka pads, punainen jalka pads ja sininen jalka pads

2. Tuotekuvia


3. harjoitellaan vinkkejä itse tasapaino skootteri

Tässä on joitakin Turvallisuusvinkkejä käytöstä B-aluksella ulkopuolella:

* Käytä mukava urheiluvaatteita ja matalat kengät niin teidän liikkuvuutta ei ole rajoitettu.

* Käytännössä ratsastus teidän aluksella laajat viheralueet, kunnes olet tottunut saada aluksella, menossa eteenpäin, menossa taaksepäin, kääntää, pysäyttäminen ja saada pois.

* Tasainen, ratsastaa jopa pinnat.

* Jos kohtaat tuntemattomassa maastossa, ajaa hitaasti ja koskaan avulla B-aluksella jättää maahan.

* Self tasapaino skootteri on suunniteltu ratsastus tasainen maasto ja käyttää epätasaisessa maastossa vaikuttaa nopeus ja liikkuvuus.

* Kiinnitetään erityistä huomiota, jos et ole vielä täysin tyytyväinen Ratsastus itse tasapaino skootteri ja jos olet törmännyt mitään jalankulkijoita tai esteitä, tarkistaa huolellisesti, että olet varmasti voi siirtää ennen kuin siirrytään eteenpäin.

4. askel-askeleelta opas käyttäen itse tasapainottaminen skootterit

Vaihe 1: Paina varovasti hallituksen käynnistyi päälle/pois-painiketta.

Vaihe 2: Määritä hallituksen tasapainottamista.

Vaihe 3: Paikassa jalka on yksi jalka pads odota ilmaisin syttyy ja sitten seistä toinen jalka pad teidän jalka.

Vaihe 4: Kun seisot vakaasti pöydällä, avulla sinun painopisteen suoraan miten hallitus liikkuu - kallistuu eteenpäin tai taaksepäin liikkua että suuntaan tai vapaa spin - mutta varmista, ettet nojata liikaa.

Vaihe 5: Käytä hallituksen, käänny vasemmalle ja oikealle.

Vaihe 6: Saada pois laudalta. Ennen kuin astut pois Varmista, hallituksen on tasapainoisesti vaihe pois hallituksen toinen jalka taakse ensin ja sitten askel pois muiden.

5. C tähden profiili

C tähden INDUSTRIAL LIMITED on perustettu vuonna 2000. On suorituskykyä suunnittelusta ja tuotannosta, uudistettu tuotantolinjoihin, ruiskuvalu kone ja kehittynyt muut oheislaitteet C tähden pystyy hyväksymään ja valmistukseen OEM- ja ODM tilaukset erilaisia kaksipyöräisten tasapaino skootteri, kädensijoille tasapaino skootteri, itse tasapainottaa ajoneuvojen, electric skateboard ja niin edelleen. Tuotteemme ovat seuraavat suuntaus tämän teollisuuden ja kirjasarjaa päivitetään vastaamaan markkinoiden ja kuluttajien tarpeisiin. Hyvä laatu ja maine on tuotu C tähden monet asiakkaat USA, Kaakkois-Aasiassa, Lähi-idässä, Euroopassa, jne, kansainvälinen muodostaminen tapahtuu! C tähden perustaa suunnitella ja valmistaa itse tasapaino skootteri vuonna 2015 tuotemerkillä ALUCARD, josta tuli välittömästi erittäin helteinen-kaupata sport-tuote, kun se käynnistyy!Hot Tags: LED Vastatilin skootteri, kaksipyöräisten tasapaino skootteri, electric 2 pyörän skootteri, kaksipyöräisten rullalauta, Ratsastus skootteri Valmistusmaa Kiina, Kiina, valmistajat, toimittajat, tehtaalla, tukkumyynti, ostaa
Pari:8 tuuman aikuisten skootteri Seuraava:Ei

Tutkimus

Saatat myös pitää