Lasten skootteri

Lasten skootteri

TUKKU ALUCARD 4.0 tuuman kaksipyöräisten tasapaino SCOOTERModel nro: CS-401Color: red1. DescriptionWith kertaa kehittäminen ja tekniikka, ajoneuvot ovat aivan normaalia meille kaikille ja nyt erityisesti th

Tuotetiedot

TUKKU ALUCARD 4.0 TUUMAN KAKSIPYÖRÄISTEN TASAPAINO SKOOTTERI

Mallinro: CS-401

Väri: punainen

1. kuvaus

Kertaa kehitys ja teknologia, ajoneuvot ovat aivan normaalia meille kaikille nyt ja erityisesti sähkön moottoroitu ajoneuvot eivät ylellisyys enemmän, meillä on myös yhä enemmän valintoja valita, vaikka kaksipyöräisten electric tasapaino skootteri, joka on suosittu ympäristövaikutuksen nykyajan ihmisille, viihdyttää ja ratsastaa, on vain yksi!

ALUCARD kaksipyöräisten tasapaino skootteri lapsille käyttää parhaista raaka-aineista, kuten emolevyn, gyro, moottorit, Samsung akun ja fiksu turvallisuus suojattu tekniikka että niiden turvallisuus ja ilmainen ihmisten hätää odottamaton polttaminen tai räjähdyksen. Kaikki todistukset, kuten RoHS, CE, UL, FCC ja kaikkea patentti vientiä.

Parametrit ALUCARD sähkö skootteri

Kokoa

4.0 tuuman

Power

250W * 2

Huippunopeus

5km/h

Enimmäiskaltevuus

10°

MAX loading paino

60kg

Akun kapasiteetti

2200WH

Toiminta etäisyys

8-10KM

Latausaika

2 tuntia

Tuotteen koko

66 * 25 * 26 CM

N. W.

5,0 KG

Mukailla eksponentti

AC110-AC220V 50-60HZ

Värivaihtoehdot

Mikä tahansa muokattavissa

2. Tuotekuvia


3.askel-by-step opas käyttäen Vastatilin hallituksen

Ennen kuin käytät 4.0 tuuman tasapainottaminen hallituksen lapsille ensimmäistä kertaa, vanhemmat on Lue kaikki ohjeet huolellisesti jotta he ymmärtävät turvallisin tapa ratsastaa.

Vaihe 1: Paina varovasti tasapainottaa hallituksen käynnistyi päälle/pois-painiketta.

Vaihe 2: Place jalka on yksi jalka pads odottaa ilmaisin syttyy ja sitten seistä toinen jalka pad teidän jalka.

Vaihe 3: Kun olet seisoo vakaasti pöydällä, käytä painopiste suora joka tapa skootteri liikkuu-lean eteenpäin tai taaksepäin siirtää kyseiseen suuntaan tai vapaa spin- mutta varmista, ettet nojata liikaa.

Huomautus: Tasapaino skootteri lapsille ei saa käyttää jos se ei ole tasapainottaa. Jos ei ole täysin vaakasuorassa, lapsesi Soi varoituksen kun he askel sitä ja balance board tulevat automaattinen tasapaino suojaus-tilan.

Vastatilin hallituksen turvallisesta käytöstä

Vaihe 4: Käytä hallitus kääntyä oikealle ja vasemmalle.

Vaihe 5: Vastatilin laudalta, ja askel pois tasapainotus hallituksen toinen jalka taakse ensimmäinen ja askel pois muiden.

Huomautus: on kiellettyä tehdä ja äkillisesti muuttuu liikuttaessa suurilla nopeuksilla, jotka saattaisivat olla vaarallisia.

Älä käännä Vastatilin hallituksen kun liikkumisesta on rinne, voit aiheuttaa skootteri menettää tasapainonsa.

Katso kuva seuraava sivu.

Kuva: eteenpäin oikealla jalka kääntyä vasemmalle ja edetä vasemmalle käännytään oikealle.

4. turvallinen käyttöohjeet

Tämä osio antaa sinulle tietoja ja varoituksia Vastatilin keskustelualueen käyttämistä, jotta voit pysyä täysin turvallinen samalla hauskaa. Jotta voit tasapainottaa hallituksen turvallisesti, lue läpi nämä käyttäjän ohjeet ensin. Kiinnitettävä erityistä huomiota käyttäjä-varoitukset, sinun tulee pitää nämä mielessä, kun Ratsastus Vastatilin skootteri, jos haluat olla turvallinen ja miellyttävä kokemus.

Varoitus!

. Lapset ovat helppoa menettää tasapainonsa, törmää esineitä tai pudota tasapaino skootteri ja satuttaa itseään milloin tahansa! Voit välttää tämän, varmista, että olet lukenut huolellisesti käyttöohjeet ennen kuin käytät. Varmista, että se toimii oikein ja että olet perehtynyt, miten käyttää kaikki lisävarusteet, ennen kuin annat lastesi käyttää.

. Kun opetella ride teidän Vastatilin aluksella, jotta varmasti on kantoi kuten kypärä, polvisuojat, kyynärsuojaimet, jne.

. Tämä tuote on vain suunniteltu kuljettamaan yksi ja sitä käytetään sinulle lautan muita ihmisiä siitä!

. Älä vaihda moottori kolmannen osapuolen vaihtoehto.

. Lapset, jotka paino yli 50KG voi käyttää tätä tuotetta.

. Käytössä tasapaino skootteri on noudatettava paikallisia määräyksiä. Varmista kunnioittaa lähistöllä jalankulkijoita.

. Kun käytät 4,5 tuuman sähkö skootteri on tietää esteet frond teistä ja etäisyys ottaa selvä tai näön auttaa ajaa ulos vaarassa!

. Kertoa lapsille, kun Ratsastus hallituksen, pitää niiden polvet hieman koukussa ja kehonsa lievennettävä siten, että he voivat pitää itseään tasapainoinen.

. Itse tasapaino skootteri ajon pitää molemmat jalat jalka pads.

. Kysy lasten vaatteita järkevä urheilu kun käytät tätä tuotetta, koska tämä auttaa reagoimaan nopeammin hätätilanteissa.

. Jos lapsesi kynsistä joku toinen tasapaino skootteri, varmista pidä riittävä etäisyys välillä niiden hallituksissa välttää kaatuu.

. Sen ' ei hyvä olla hajamielinen ajon sinun tasapainottaminen hallituksen ottaen puhelut, kuunnella musiikkia tai yksinkertaisesti ajautumassa pois daydream!

. Ratsastaa tasapaino skootteri tumma tai hämäriä alueilla.

. Vain käyttää Self-tasapainotus aluksella, kun se toimii oikein, ellei lopeta välittömästi.

. Älä käytä jyrkkä kaivosjätteet.

. Protectors(supplied) on käytettävä aina, kun käytät skootteri.

5. C tähden lyhyesti

C tähden INDUSTRIAL LIMITED on perustettu vuonna 2000. On suorituskykyä suunnittelusta ja tuotannosta, uudistettu tuotantolinjoihin, ruiskuvalu kone ja kehittynyt muut oheislaitteet C tähden pystyy hyväksymään ja valmistukseen OEM- ja ODM tilaukset erilaisia kaksipyöräisten tasapaino skootteri, kädensijoille tasapaino skootteri, somatosensoristen ajoneuvot, electric skateboard ja niin edelleen. Tuotteemme ovat seuraavat suuntaus tämän teollisuuden ja kirjasarjaa päivitetään vastaamaan markkinoiden ja kuluttajien tarpeisiin. Hyvä laatu ja maine on tuotu C tähden monet asiakkaat USA, Kaakkois-Aasiassa, Lähi-idässä, Euroopassa, jne, kansainvälinen muodostaminen tapahtuu! C tähden perustaa suunnitella ja valmistaa tasapaino skootteri vuonna 2015 tuotemerkillä ALUCARD, josta tuli välittömästi erittäin helteinen-kaupata sport-tuote, kun se käynnistyy!


Hot Tags: Lasten skootteri, Kids skootterit, Sähköskootterit lapsille, lapset 2 pyörän skootteri Valmistusmaa Kiina, Kiina, valmistajat, toimittajat, tehtaalla, tukkumyynti, ostaa
Pari:Johti tasapainottaminen skootteri Seuraava:Big Wheel tasapaino skootteri

Tutkimus

You Might Also Like