3D Virtual Reality

3D Virtual Reality

Google VR ruutuun kannettava 3D GlassesModel: CS-VR18Color: WhiteThis VR laatikko on suuri täydentää ja laitteen hieno kokemus elokuvien katseluun. Se on helppo laittaa älypuhelimeen, ja se on

Tuotetiedot

Google VR ruutuun kannettava 3D-lasit

Malli: CS-VR18

Väri: valkoinen

VR-valintaruudun on suuri täydentää ja laitteen hieno kokemus elokuvien katseluun. Se on helppo laittaa älypuhelimesi siihen ja se on kätevä käyttää ja käyttää. VR-valintaruudun saat hieno kokemus.

1. kuvaus

Materiaali: ABS

Linssi: aspherics anti-särö, 40mm halkaisija ja 5,2 suurennus

kertaa

Halkaisija: 40mm

FOV:102 °

spone voi nauttia puhdistukseen

käyttämällä paljain silmin shortsight alle 600°

Sovellus

1. ajaksi smartphone 4-6.5 tuumaa

2. väri vaihtoehtoa: valkoinen

Huomautus: Lisää värejä kuten musta, kulta, harmaa ja punainen ovat käytettävissä määrä yli 1000pcs pakkaus tiedot:

Tuotteen koon: 194 * 117 * 127mm

Vähittäiskaupan kokoa: 215 * 135 * 135mm

tuotteen N.W:263g

tuotteen G.W:393g

30pcs/ctn

G.W: 13KG

2. Tuotekuvia

5. C tähden lyhyesti

C tähden INDUSTRIAL LIMITED on perustettu vuonna 2000. On suorituskykyä suunnittelusta ja tuotannosta, uudistettu tuotantolinjoihin, ruiskuvalu kone ja kehittynyt muut oheislaitteet C tähden pystyy hyväksymään ja valmistukseen OEM- ja ODM tilaukset erilaisia kaksipyöräisten tasapaino skootteri, kädensijoille tasapaino skootteri, itse tasapainottaa ajoneuvojen, electric skateboard ja niin edelleen. Tuotteemme ovat seuraavat suuntaus tämän teollisuuden ja kirjasarjaa päivitetään vastaamaan markkinoiden ja kuluttajien tarpeisiin. Hyvä laatu ja maine on tuotu C tähden monet asiakkaat USA, Kaakkois-Aasiassa, Lähi-idässä, Euroopassa, jne, kansainvälinen muodostaminen tapahtuu! C tähden perustaa suunnitella ja valmistaa itse tasapaino skootteri vuonna 2015 tuotemerkillä ALUCARD, josta tuli välittömästi erittäin helteinen-kaupata sport-tuote, kun se käynnistyy!
Pari:3D Virtual Reality kuulokkeet Seuraava:Ei

Tutkimus