3D VR lasit

3D VR lasit

VR pahvi 3D glassesModel: CS-VRBOXColor: WhiteThis VR laatikko on suuri täydentää ja laitteen hieno kokemus elokuvien katseluun. Se on helppo laittaa älypuhelimeen, ja se on kä

Tuotetiedot

VR pahvi 3D-lasit

Malli: CS-VRBOX

Väri: valkoinen

VR-valintaruudun on suuri täydentää ja laitteen hieno kokemus elokuvien katseluun. Se on helppo laittaa älypuhelimesi siihen ja se on kätevä käyttää ja käyttää. VR-valintaruudun saat hieno kokemus.

1. kuvaus

Linssi: hartsi

Materiaali: ABS + PC

Objektiivin halkaisija: 42 mm

Osat: polyuretaani + memerable vaahto

FOV:115 "

Sovellus

1. ajaksi smartphone 4.7 6 tuuma

Värivaihtoehdot: valkoinen

Huomautus: toinen ihonväri aari saatavana määrä yli 1000pcs

Pakkaus tiedot:

Vähittäiskaupan kokoa: 20,5 * 14,5 * 15,5 CM

Vähittäiskaupan N.W:567g, G.W 410g

Laatikon koko: 73,5 * 42 * 51 cm

30PCS/ctn

2. Tuotekuvia5. C tähden lyhyesti

C tähden INDUSTRIAL LIMITED on perustettu vuonna 2000. On suorituskykyä suunnittelusta ja tuotannosta, uudistettu tuotantolinjoihin, ruiskuvalu kone ja kehittynyt muut oheislaitteet C tähden pystyy hyväksymään ja valmistukseen OEM- ja ODM tilaukset erilaisia kaksipyöräisten tasapaino skootteri, kädensijoille tasapaino skootteri, itse tasapainottaa ajoneuvojen, electric skateboard ja niin edelleen. Tuotteemme ovat seuraavat suuntaus tämän teollisuuden ja kirjasarjaa päivitetään vastaamaan markkinoiden ja kuluttajien tarpeisiin. Hyvä laatu ja maine on tuotu C tähden monet asiakkaat USA, Kaakkois-Aasiassa, Lähi-idässä, Euroopassa, jne, kansainvälinen muodostaminen tapahtuu! C tähden perustaa suunnitella ja valmistaa itse tasapaino skootteri vuonna 2015 tuotemerkillä ALUCARD, josta tuli välittömästi erittäin helteinen-kaupata sport-tuote, kun se käynnistyy!


Pari:Ei Seuraava:VR 3D-lasit

Tutkimus