VR 3D-lasit

VR 3D-lasit

3D VR 11 virtuaalinen todellisuus peli GlassModel: CS-VR11Color: WhiteThis VR laatikko on suuri täydentää ja laitteen hieno kokemus elokuvien katseluun. On helppo laittaa älypuhelimeen, ja se

Tuotetiedot

3D VR 11 virtuaalitodellisuus peli lasi

Malli: CS-VR11

Väri: valkoinen

VR-valintaruudun on suuri täydentää ja laitteen hieno kokemus elokuvien katseluun. Se on helppo laittaa älypuhelimesi siihen ja se on kätevä käyttää ja käyttää. VR-valintaruudun saat hieno kokemus.

1. kuvaus

Linssin: pihka

Halkaisija: 42 mm

säädettävä FOV pään kierto

säädettävä etäisyys shortsight ihmisiä

säädettävä oppilas etäisyys eri ihmiset

lämpöä hajoamista reikä moible Puhelin

Sovellus

1. somart Puhelin 4-6,0 tuuman

2. Värivaihtoehdot: musta, valkoinen

Huomautus: ostajan logo voidaan painaa tuotteeseen määrä yli 300pcs

2. pakkaus tiedot:

Vähittäiskaupan kokoa: 22 * 16 * 12cm

Vähittäiskaupan N.W:350g, G.W525g

Laatikon koko: 615 * 450 * 320 mm 20kpl/ctn

2. Tuotekuvia5. C tähden lyhyesti

C tähden INDUSTRIAL LIMITED on perustettu vuonna 2000. On suorituskykyä suunnittelusta ja tuotannosta, uudistettu tuotantolinjoihin, ruiskuvalu kone ja kehittynyt muut oheislaitteet C tähden pystyy hyväksymään ja valmistukseen OEM- ja ODM tilaukset erilaisia kaksipyöräisten tasapaino skootteri, kädensijoille tasapaino skootteri, itse tasapainottaa ajoneuvojen, electric skateboard ja niin edelleen. Tuotteemme ovat seuraavat suuntaus tämän teollisuuden ja kirjasarjaa päivitetään vastaamaan markkinoiden ja kuluttajien tarpeisiin. Hyvä laatu ja maine on tuotu C tähden monet asiakkaat USA, Kaakkois-Aasiassa, Lähi-idässä, Euroopassa, jne, kansainvälinen muodostaminen tapahtuu! C tähden perustaa suunnitella ja valmistaa itse tasapaino skootteri vuonna 2015 tuotemerkillä ALUCARD, josta tuli välittömästi erittäin helteinen-kaupata sport-tuote, kun se käynnistyy!
Pari:3D VR lasit Seuraava:VR kuulokkeet

Tutkimus