VR kuulokkeet

VR kuulokkeet

3D lasit VR Box 3D virtuaalinen todellisuus GlassesModel: CS-VR08Color: GreyThis VR laatikko on suuri täydentää ja laitteen hieno kokemus elokuvien katseluun. Se on helppo laittaa älypuhelimesi siihen

Tuotetiedot

3D-lasit VR laatikko 3D virtuaalitodellisuus lasit

Malli: CS-VR08

Väri: harmaa

VR-valintaruudun on suuri täydentää ja laitteen hieno kokemus elokuvien katseluun. Se on helppo laittaa älypuhelimesi siihen ja se on kätevä käyttää ja käyttää. VR-valintaruudun saat hieno kokemus.

1. kuvaus

Materiaali: voimapaperi

Linssi: asfäärinen iso linssi

Lainaa halkaisija: 37mm

Sovellus

Älypuhelin alle 6,0 tuuman

Väri: sama kuin voimapaperi

Huomautus: väri voidaan mukauttaa määrä yli 1000pcs

Pakkaus tiedot:

50kpl/ctn, 16KG

2. Tuotekuvia


5. C tähden lyhyesti

C tähden INDUSTRIAL LIMITED on perustettu vuonna 2000. On suorituskykyä suunnittelusta ja tuotannosta, uudistettu tuotantolinjoihin, ruiskuvalu kone ja kehittynyt muut oheislaitteet C tähden pystyy hyväksymään ja valmistukseen OEM- ja ODM tilaukset erilaisia kaksipyöräisten tasapaino skootteri, kädensijoille tasapaino skootteri, itse tasapainottaa ajoneuvojen, electric skateboard ja niin edelleen. Tuotteemme ovat seuraavat suuntaus tämän teollisuuden ja kirjasarjaa päivitetään vastaamaan markkinoiden ja kuluttajien tarpeisiin. Hyvä laatu ja maine on tuotu C tähden monet asiakkaat USA, Kaakkois-Aasiassa, Lähi-idässä, Euroopassa, jne, kansainvälinen muodostaminen tapahtuu! C tähden perustaa suunnitella ja valmistaa itse tasapaino skootteri vuonna 2015 tuotemerkillä ALUCARD, josta tuli välittömästi erittäin helteinen-kaupata sport-tuote, kun se käynnistyy!
Pari:VR 3D-lasit Seuraava:Virtuaalitodellisuus lasit

Tutkimus